Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

AD Butik & Bilverkstad väljer Voky som ny leverantör av profilprodukter & kläder

april 05, 2023

AD Butik & Bilverkstadskedjan med ca 70 butiker och 260 bilverkstäder och verksamhet på 187 orter i Sverige väljer Voky som leverantör av profilprodukter & kläder.  

-Vi gjorde en ordentlig utvärdering av några leverantörer och valet föll till slut på Voky. Hur Voky jobbar med sina kunder och hur dom hanterar avvikelser som alltid kan uppstå i ett samarbete var både förtroendeingivande och tilltalande, berättar Fredrik Bjerngren, marknadschef, AD Sverige.  

- Vi på AD står för kvalitét både på arbeten som vi gör i våra verkstäder och i de reservdelar och produkter som vi säljer, därför är det även viktigt att det avspeglar sig i de kläder som vi bär. Vårt varumärke på kläderna är en del av det avtryck som vi ger våra kunder och då tummar vi inte på något, avslutar Fredrik Bjerngren, marknadschef, AD Sverige. 

- Vi är mycket glada över att få presentera detta samarbete med AD. Genom en bra dialog och samsyn i hur ett framtida partnerskap bör se ut kunde vi utforma ett avtal givande för båda parter. Den digitalisering vi genomför har underlättat mycket i processen för att kunna tillhandahålla effektiva lösningar åt kundens utmaningar. Vi ser fram emot ett långt och trevligt samarbete framöver meddelar, Shayan Mollaei, Försäljningschef, Voky. 

- Jag brinner för långsiktiga relationer och ser verkligen fram emot detta samarbete där vi kan bolla idéer, vara kreativa och ta fram snygg, kvalitativ och funktionell merch till AD, skriver Marcus Wennaeus, KAM, Voky.  

Samarbetet inleds omgående och en ny intern webbshop har redan hunnit lanseras. Produkturvalet består av profilerade arbetskläder, profilprodukter och profilkläder anpassade efter AD Butik & Bilverkstads verksamhet. 

Om AD 

AD bedriver försäljning av reservdelar från kända och etablerade varumärken i sina butiker och till detta har man en verkstadskedja som bedriver service och reparation på samtliga förekommande bilmärken. AD har sitt säte i Varberg där huvudkontoret ligger och sitt centrallager på 45 500 kvm återfinner man i Jönköping. AD finns idag på 187 orter runt om i Sverige. 

Om Voky 

Voky, marknadsledaren inom brand merchandise, gör det enklare för företag och organisationer att stärka sitt varumärke. Med smarta digitala lösningar, nära samarbeten med producenter världen över, samt en ytterst väloljad logistik – kan Voky tillhandahålla ett brett sortiment av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Läs mer på voky.com. 

 

För mer information, kontakta: 

Shayan Mollaei, Head of Sales Voky AB

Mobil: 010-155 60 54 

E-post: shayan.mollaei@voky.com 

 

Marcus Wennaeus, Key Account Manager Voky AB

Mobil: 010-155 60 46 

E-post: marcus.wennaeus@voky.com 

 

Fredrik Bjerngren, Marknadschef AD Sverige AB 

Mobil: 073-533 40 34 

E-post: fredrik.bjerngren@adsverige.com 

Senaste inläggen

Voky ansluter sig till Science Based Target initiative

Läs mer
IK Oskarshamn och Voky tecknar merchandiseavtal

Läs mer
VILKEN HYPE! VI UNBOXAR FRÅN MÅNADENS CONTAINER OKTOBER

Läs mer