Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Förpackat Godis

Förpackat godis med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Förpackat godis

Det finns få produkter som är så uppskattade som godis i alla dess former. Just därför är det en utmärkt produkt att sätta ditt eget tryck på. Dela ut den till kunder, vänner och kollegor – alla kommer uppskatta det. Tack vare att vi på Voky har ett sortiment på över 20 produkter har du också många alternativ att välja mellan. Och, det bästa av allt? Vi sätter alltid ditt tryck på produkten! 

Förpackat godis – perfekt för marknadsföring

Oavsett varför du planerar att trycka eget förpackat godis så kan du räkna med att det har en positiv påverkan ur ett marknadsföringsperspektiv. På grund av att den hårda konkurrensen som gäller i mer eller mindre alla branscher där ute har det blivit allt viktigare att synas. Och ett populärt sätt att göra det på är via profilprodukter. Dela ut förpackat godis när du är på mässa, i en godiskorg till dina anställda eller i något helt annat sammanhang. Vad du än väljer så kan du vara trygg i att det gör nytta.

En uppskattad gåva

Att dela ut gåvor till sina kunder och anställda kan vara svårt, speciellt när det gäller en stor grupp av människor. Förpackat godis är däremot något som passar mer eller mindre alla. Dessutom kan du välja både mellan att köpa en och samma sort och att köpa boxar och blandningar med flera olika smaker. Om detta låter intressant är det bara att välja något från det stora sortiment, ladda upp din logga och beställa så är produkterna hos dig på nolltid. Hos Voky kan du alltid räkna med snabb produktion och leverans!