Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Brickor

Brickor

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Bricka med tryck - ge lunchrummet ett lyft!

En bricka är en otroligt praktisk produkt som kan användas på många olika sätt. Det finns ingen gräns för hur många saker du kan göra med en bricka, och det är en perfekt produkt att ha hemma eller på kontoret. Men vad är det som gör en bricka så speciell? Förutom dess funktionalitet, kan en bricka också vara ett fantastiskt marknadsföringsverktyg för ditt företag.

Här på Voky erbjuder vi brickor med tryck som en perfekt present till företag, kunder eller anställda. Våra brickor är tillverkade av högsta kvalitet och är helt anpassningsbara. Vi kan trycka ditt företags logotyp, slogan eller valfritt budskap på brickan för att ge en personlig touch.

Matcha din bricka med andra fina produkter

Muggar Kökshanddukar Filtar Glas 

 

Att använda brickor med tryck som marknadsföringsverktyg

Att använda brickor med tryck som marknadsföringsverktyg är en effektiv och prisvärd lösning. En bricka med ditt företags logotyp kan användas på många sätt, som att servera drycker eller mat till kunder och anställda, att använda som reklamgåva på events eller mässor, eller som en del av en presentkorg till dina bästa kunder.

Vår bricka med tryck finns i flera olika storlekar och former, så det är lätt att hitta en som passar dina behov. Vi erbjuder också ett brett utbud av färger och material, inklusive trä, bambu och melamin, för att skapa en bricka som passar perfekt för ditt företags stil och varumärke.

Förutom att vara en fantastisk marknadsföringsprodukt kan en bricka också användas för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär. En bricka kan fungera som en vacker dekoration på ett kaffebord eller användas för att servera en god frukost på sängen. Det är också ett perfekt sätt att organisera din arbetsyta eller din köksbänk.

Vill du länka in andra produktkategorier som passar till en bricka? Varför inte visa upp vårt breda utbud av muggar, glas och tallrikar som passar perfekt för att servera en god måltid på en bricka. Vi har också ett stort urval av presenter och gåvor som kan ge dina kunder eller anställda en oförglömlig upplevelse.

Sammanfattningsvis är en bricka med tryck en användbar, praktisk och prisvärd produkt som också fungerar som ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Det är en produkt som passar perfekt för att visa upp ditt företags varumärke eller ge bort som en uppskattad present. Vårt breda utbud av storlekar, färger och material gör att du enkelt kan hitta en bricka som passar perfekt för ditt företag.