Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Magneter

Magneter med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Skapa din egna personliga magnet!

Vill du ha en produkt som är lätt att distribuera, billig och enkel att tillverka? Då ska du kolla in vårt sortiment av magneter! Vi har ett stort utbud av magneter för olika ändamål, från att dekorera kylskåpet till att marknadsföra ditt företag eller sportklubb.

Magneter till företag och organisationer

Magneter är en perfekt produkt att använda som giveaways vid evenemang eller för att marknadsföra ditt företag. Skapa din egen magnet med företagslogotypen och dela ut den till dina kunder och potentiella kunder. Magneter är en effektiv och billig reklamprodukt som stärker din företagsidentitet.

Magneter för dig som driver försäljing till sportklubbar

Vill du skapa en magnet med din klubblogotyp? Vi kan hjälpa dig att ta fram en design som passar just din klubb. Skapa din egen magnet och sälj den till dina supportrar, eller ge bort den som en gåva till spelarna och tränarna. Det är ett enkelt sätt att marknadsföra klubben och sprida dess varumärke.

Magneter för destinationer

En magnet kan vara en perfekt souvenir från en resa eller besök. Skapa en magnet med en bild av din stad eller sevärdhet och sälj den i ditt besökscenter eller souvenirbutik. Magneter är en enkel produkt att tillverka och sälja, samtidigt som de är ett minne som kunden kan ta med sig hem.

Våra magneter finns i olika material och storlekar, från vanliga rektangulära magneter till specialdesignade former som matchar just din logotyp eller bild. Vi kan hjälpa dig med allt från design och produktion till leverans. Låt oss hjälpa dig att skapa din egen personliga magnet!