Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Gåvor Bästa sommargåvorna SS24 Gåvokort Julgåvor Sommargåvor
Gåvor

Gåvokort med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Gåvokort för företag

Att välja individuella gåvor är svårt. Därför har vi på Voky satt ihop den ultimata lösningen – fina gåvokort med ditt personliga tryck. Oavsett om du driver företag, ideell verksamhet eller en fotbollsförening så kan du bjuda på en helt unik present. Det Joyful gåvokort du köper hos oss använder dina mottagare sedan i Joyfuls webbutik och på så sätt slipper du tänka på att vilka presenter som kan passa alla mottagare.

Joyful gåvokort – över 300 produkter

Med Joyful gåvokort får mottagaren chansen att välja mellan över 300 olika högkvalitativa presenter. Bland annat hittar du produkter som Orrefors, Jays, Edblads, Kay Bojesen och många fler. Dessa passar lika bra som sommargåvor som gåvor inför jul. Och – fina gåvokort uppskattas alltid.

Sommar – Gåvokort till semestern

Ett av de mest populära alternativen är att köpa hem dessa gåvokort som sommargåvor. Inför ledigheten är din personal och dina medarbetare värda att få något litet extra. Eftersom att du själv väljer värdet så kan du lätt anpassa det efter situation. Kanske delar du ut det som gåva till alla, eller så delar du ut det till någon anställd som förtjänar det lite extra. 

Helt personanpassat

Ditt gåvokort behöver inte resultera i samma produkt som mitt gåvokort. Allt är individuellt för att alla ska kunna känna att det är just “mitt gåvokort”. Produkterna är uppdelade i kategorier som exempelvis “Kök”, “Sport och Fritid” och “Smycken”. Mottagaren kan dessutom välja att donera hela beloppet till välgörenhet om det inte skulle vara något som faller dem i smaken. Vi trycker ditt gåvokort med din logga och skickar den så fort vi bara kan. Hos Voky kan du alltid räkna med både snabb leverans och produktion.