Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

CASP

CASP

Ditt automatiska ordersystem

Det ska vara enkelt att beställa merch. CASP:en ger dig full överblick över dina orders oavsett vart du befinner dig, på jobbet, på tåget eller i soffan. Med bara några få knapptryck kan du se korrekturer, beräkna leveransdatum, planera in dina beställningar och det bästa av allt är att du samlar allting under samma tak. Så förlåt för att vi tjatar, men visst låter det enkelt?

 

 

Få koll på dina beställningar

Logga in online och få överblick över alla dina beställningar oavsett vart du befinner dig. Är du ansvarig för alla beställningar i din organisation? Inga problem, vi kan lägga upp dig som ”super user” vilket gör att du ser alla dina kollegors beställningar vilket ger dig inblick i vem som beställer vad, hur varorna ser ut, och dess status.

Se och hantera dina korrektur

Det viktigaste för oss är att du är nöjd med dina slutprodukter. Därför har vi gjort det enkelt för dig att godkänna och justera korrekturer tills produkt och märkning lever upp till dina förväntningar.

Mycket på agendan? Anpassa påminnelser

Ibland blir det för mycket att hålla ordning på. Jobbet, familjen, livet - det kan vara ett svårt pussel. Anpassa dina påminnelser så att inget rinner mellan stolarna. Du bestämmer när du vill få saker bestämt!

Kontinuerliga uppdateringar

Med automatiska notiser ser vi till att hålla dig uppdaterad om din order. Allt från påminnelser om levande offerter, obesvarade korrektur eller när ordern fått ett estimerat leveransdatum. Det här med total överblick, vi vet vad vi snackar om.

Se leveransdatum och spåra din order

Vi ser vikten av god planering. Därför försöker vi tidigt estimera ditt leveransdatum på din order så du är förbered på hantering. Givetvis får du också en spårningslänk så att du kan spåra din order. tryggt, enkelt och smidigt. Brand merch made easy.

 

 

Det automatiserade flödet ger oss kontinuerliga uppdateringar kring hur din order ligger i fas, när den ska skickas eller orderändringar. Ett verktyg som hjälpt oss upprätthålla nästan 100% i leveranssäkerhet och vår höga kundnöjdhet.

 

Skapa ett konto

Brand Merch Made Easy

Samlat under samma tak.

Har ni avdelningar på olika ställen i landet? - Vi samlar din organisations beställningar under ett gemensamt tak så att du får total överblick över orderhistorik, pågående orders och kommande beställningar. 

Du bjuds också in till att vara delaktig i skapande processen genom de bifogade korrekturen som finns i systemet. Vi producerar aldrig något där du som kund inte fått godkänna både korrektur och orderbekräftelse.

Hur det fungerar

Steg 1

Offert skickas

Första ledet i en order. Du får en offert på dina utvalda produkter och ev. märkning. Se detta som ett sammanställt prisförslag på din beställning. Det är först när du accepterat offerten som du får en orderbekräftelse (steg 2).

 

Steg 2

Orderbekräftelse skickas

För att säkerställa att order och pris är komplett mot offert skickas en orderbekräftelse ut. Självklart kan du fortfarande justera produkturval och märkning innan acceptans. Vid accepterad orderbekräftelse sker ett internt ägarbyte av ordern till vår inköpsavdelning. Detta för att förse våra kunder med bästa möjlig service och ännu snabbare orderhantering. Dock kan du fortfarande vända dig till din kundansvarige vid frågor om din order.

 

Steg 3

Korrektur skickas

Sista steget innan produkterna skickas på produktion. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker med att produkterna blir som du visualiserat. Korrekturet illustrerar slutprodukten som inköpsavdelningen sedan kommer att använda för att placera ordern hos ev. leverantör. Detta gäller både huvudprodukt och allt relaterat till din valda märkningsmetod som placering, storlek och tryckval. 

Ingenting produceras innan du godkänt slutkorrekturet.