Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Enterprise

ENTERPRISE

Hur vi jobbar med stora organisationer

Voky är så mycket mer än en leverantör av profilprodukter, profilkläder och företagsgåvor!

Genom att etablera ett tätt samarbete med våra kunder kan vi tillsammans planera långsiktigt och ta fram unika, värdeskapande och prisvärda produkter. Våra större affärer kommer mestadels ifrån dessa kunder där vi gemensamt jobbar för att skapa så mycket kundvärde som möjligt. Det är just därför som vi har fått förtroendet att sköta totalprofileringen åt flera landsting, noterade bolag, myndigheter och andra organisationer med höga krav gällande sin företagsprofil.

Egen webbshop

Flera av våra kunder väljer att strukturera sina inköp genom en egen webbshop hos oss. Med en egen webbshop kommer flera fördelar, så som en bättre sortimentsöversikt, kostnadskontroll och ett smidigt automatiserat beställningsflöde för olika produkter.

Läs mer om vår webbshopslösning

Retail & merch

Oavsett om din beställning inleds via en förfrågan här på vår hemsida eller i direktkontakt med vår kundtjänst så finns det nästan obegränsat med möjligheter med vad som går att göra med varumärkesstärkande produkter.

Vi arbetar dagligen med specialdesign, retail och merchandising åt våra kunder, vilket innebär att vi tar fram produkter som tillverkas helt unikt efter behov och ändamål och ibland också med slutkunden i åtanke. Några typexempel på dessa produkter kan t.ex vara en power bank som tas fram i en helt unik färg, ett egendesignad mjukisdjur eller maskot, eller en t-shirt med en specialsydd etikett i nacken.