Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Elektronik Högtalare Hörlurar Klockor Mobiltillbehör Powerbank Termometrar USB-Minnen
Elektronik

Elektronik med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Elektronik

Elektronik må vara ett brett begrepp, men här på Voky har vi det mesta. Är du ute efter profilprodukter som är något alldeles extra har du hittat rätt. Att leverera elektronikgåvor till sina kunder och anställda är något unikt och du kommer garanterat att bli ihågkommen under lång tid framöver. Beställer man elektronik hos oss får du både en användbar produkt och ytterligare ett marknadsföringsverktyg. En win-win, helt enkelt.

Bli en del av dina kunders vardag med elektronikgåvor

Genom att beställa elektronik med tryck och dela ut till dina kunder blir du en del av deras vardag. De blir konstant påminda om dig och ditt varumärke, och som ni alla vet är varumärkeskännedom nyckeln till framgång. Oavsett om kunden kan allt om elektronik eller ingenting så uppskattas alltid en kvalitetsprodukt. Det kan vara något så litet som ett USB-minne eller något lite större som ett par hörlurar. Det kommer uppskattas.

Elektronik med tryck – Allt från hörlurar till massagekudde 

För att alla ska kunna hitta något som passar har vi allt från hörlurar till massagekuddar och klockor. Oavsett produkt kan du räkna med att de håller absolut högsta kvalitet. Du som kan allt om elektronik kommer snabbt känna igen många av de varumärken vi erbjuder produkter från. Välj fritt bland det stora utbudet och ladda upp din logga så är produkterna snart hos dig.

Elektronikgåvor på mässa och evenemang

Elektronikgåvor är perfekt för den som vill dela ut reklamgåvor under mässor och andra evenemang. Ska man dela ut i stor skala så passar de lite billigare produkterna alldeles utmärkt. Vill man dela ut en lite dyrare produkt men i mindre skala så kan det vara en idé att styra upp en tävling. På så sätt får du marknadsföring från tävlingen och produkten i ett.