Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hälsa & Hygien Cerat Hygien Munskydd Pilleraskar Plåster Skönhet Stressbollar Vetekudde
Vetekudde

Vetekuddar

Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Vetekudde

Vetekuddar är ett populärt val för alla som söker naturlig värme och komfort. De är fyllda med vete som har unika termiska egenskaper, vilket gör dem till en utmärkt källa till värme under kalla vinternätter. Hos Voky.com erbjuder vi vetekuddar i olika former och storlekar som passar dina behov.

En vetekudde ger värme och komfort för nacke och axlar

Våra vetekuddar ger en trösterik värme och komfort till dina nacke och axlar, vilket hjälper till att lindra spänningar och muskelsmärtor. De följsamma vetekornen anpassar sig efter din kroppsform och ger en jämn och behaglig värme som tränger djupt in i musklerna.

Så använder du din vetekudde i mikro och frysen

För att använda din vetekudde i mikrovågsugnen, placera den i mitten av mikron på en ren tallrik och värme på medelhög effekt i 1-2 minuter. Om du vill ha en kylande effekt, placera vetekudden i en plastpåse och lägg den i frysen i minst en timme innan användning.

Värmekudde med vete: En naturlig källa till värme och avslappning

Vetekuddar från Voky.com är en naturlig källa till värme och avslappning. De erbjuder en miljövänlig och effektiv metod för att värma eller kyla ömmande muskler, och de kan användas om och om igen.

Så sköter och tvättar du din vetekudde

För att din vetekudde ska hålla länge bör du följa våra enkla skötselråd. Tvätta den för hand med mild tvål och vatten, och låt den lufttorka helt innan du använder den igen. Undvik att tvätta vetekudden i maskin eller att torktumla den.

Vetekudde i mikro: Hur länge ska den värmas?

Generellt sett bör en vetekudde värmas i mikrovågsugnen på medelhög effekt i 1-2 minuter. Tiden kan variera beroende på kuddens storlek och mikrovågsugnens effekt. Var alltid försiktig och kontrollera kuddens temperatur innan användning.

Hur länge håller en vetekudde värmen?

En vetekudde kan behålla värmen i upp till 45 minuter, beroende på omgivningstemperaturen och kuddens storlek. För bästa resultat, använd din vetekudde medan den är som varmast.

Kan man ha en vetekudde i frysen?

Ja, det går utmärkt att placera din vetekudde i frysen för en kylande effekt. Se till att lägga den i en plastpåse för att skydda den från fukt och lukt innan du placerar den i frysen.

Hur återfuktar man en vetekudde?

För att återfukta din vetekudde, spraya lätt med vatten innan du värmer den i mikrovågsugnen. Detta hjälper till att förlänga kuddens livslängd och behålla värmen längre.

Köp vetekuddar online hos Voky.com

Upptäck vårt breda sortiment av vetekuddar online hos Voky.com. Här hittar du högkvalitativa vetekuddar till konkurrenskraftiga priser. Handla enkelt och smidigt från bekvämligheten av ditt eget hem och njut av den naturliga värmen och komforten som en vetekudde kan erbjuda.