Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Hälsa & Hygien Cerat Hygien Munskydd Pilleraskar Plåster Skönhet Stressbollar Vetekuddar
Cerat

Läppcerat med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Läppcerat ECO FSC
Nyhet
Miljömärkt
Läppcerat Jar ECO FSC
Nyhet
Miljömärkt
Från 12 kr
Från 15 kr
Läppcerat Återvunnen Veganskt
Miljömärkt
Läppcerat Vegan
Voky Rekommenderar
Från 18,50 kr
Från 10,80 kr

Cerat med tryck – för mjuka läppar och starka varumärken!

Cerat, läppbalsam, läppsalva eller vad du än kallar det är en oumbärlig produkt för att hålla läpparna mjuka och smidiga. Men visste du att cerat även kan användas som ett effektivt verktyg för att marknadsföra ditt företag eller varumärke? Hos oss hittar du cerat med tryck som garanterat kommer att få ditt företagsnamn att synas och kännas överallt!

Vi på Voky erbjuder cerat med tryck i olika färger, smaker och storlekar. Vårt sortiment inkluderar allt från klassiska cerat i stilrena förpackningar till mer unika varianter med roliga former och smaker som garanterat kommer att göra succé på nästa mässa eller event.

Att ge bort cerat med tryck till kunder och anställda är inte bara en smart marknadsföringsstrategi, det är även en uppskattad och användbar gåva. Våra cerat med tryck passar perfekt som giveaway på event, i goodiebags eller som en del av en större gåvokorg.

För att göra det lättare för dig har vi sammanställt en lista över de vanligaste sökorden och sökfraserna inom cerat med tryck, så att du kan hitta precis vad du söker efter:

  • Cerat med tryck
  • Läppbalsam med tryck
  • Läppsalva med tryck
  • Läppbalsam med eget tryck
  • Personligt cerat
  • Cerat med företagslogga

Oavsett om du letar efter cerat med tryck för att marknadsföra ditt företag eller för att ge bort som en uppskattad gåva så har vi på Voky precis vad du söker efter. Välj bland vårt stora utbud av cerat med tryck och gör din marknadsföring både snyggare och mjukare på samma gång!