Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Elektronik Högtalare Hörlurar Klockor Mobiltillbehör Powerbank Termometrar USB-Minnen
USB-Minnen

USB-minne med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

USB-minnen 

USB-minnen är en produkt som fallit lite i glömska under de senaste åren i och med molntjänsternas framfart. Däremot har produkten i våra ögon fortfarande en viktig roll och kan fungera som backup för era viktiga filer. Förvisso är det kanske inget som kommer till användning varje dag, men det är skönt att veta att alternativet finns där. Med USB-minnen med tryck kan du dessutom sätta din egen prägel och få en produkt som fungerar alldeles utmärkt både som kund- och personalgåva. 

Dela ut som gåva till både kunder och anställda

USB-minnen med tryck är dessutom en alldeles utmärkt gåva att dela ut till både kunder och anställda. Att hitta en profilprodukt som passar alla kan vara en utmaning, men ett USB-minne är något som är användbart för nästan alla. Tack vare att vi trycker din logo på produkten så är det också ett sätt för dig och ditt företag att marknadsföra er. Genom att pryda en produkt som mottagarna använder i vardagen så blir de konstant påminda om dig och ditt företag. Och, som ni vet så är varumärkeskännedom nyckeln till framgång i dagens företagsklimat. 

USB-minnen med tryck – olika färger och modeller

Hos oss på Voky har du också gott om valmöjligheter när du ska beställa USB-minnen med tryck. Tack vare att vi har ett sortiment med över tio modeller så kan de allra flesta hitta något som faller dem i smaken. Vi har olika färger, olika storlek, ditt personliga tryck och mycket mer. Och, skulle du ha några frågor eller problem kring processen finns vi alltid här för att hjälpa dig.