Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Elektronik Högtalare Hörlurar Klockor Mobiltillbehör Powerbank Termometrar USB-Minnen
Powerbank

Liten powerbank med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Powerbank

Att hitta en profilprodukt som passar alla kan vara en utmaning, men 

en powerbank, stor som liten, uppskattas alltid. I dagens samhälle har vi med oss våra mobiler eller tekniska prylar överallt, och ni alla känner nog igen känslan när man behöver ladda men inte har tillgång till ett uttag. Då kan en stor eller liten powerbank vara räddningen. Välj bland våra 18 kvalitetsalternativ, och det bästa av allt – du kan få din powerbank med tryck.

Finns i flera storlekar

Hos Voky hittar du powerbanks i alla dess storlekar. Är du ute efter en liten powerbank du, din personal eller vänner och familj kan ta med er på ett lätt och smidigt sätt så har vi gott om dem. Skulle du istället vara ute efter något lite större så hittar du även det bland vårt stora sortiment. Dessutom behöver du inte oroa dig för att en powerbank skulle vara dyr, utan de finns alternativ för allt mellan 70 och 800 kronor. Tack vare priset så finns det något som passar alla behov. 

Powerbank med tryck som reklam

Eftersom att powerbanks är en produkt som alla uppskattar så passar det dessutom perfekt att dela ut som reklam. Kanske befinner du och ditt företag på en mässa eller vill dela ut något till era mest lojala kunder. Oavsett situation så vet du att en powerbank med tryck kommer till användning. På så sätt så kan du också vara säker på att den produkten fungerar effektivt som reklam. Reklamgåvor är till för att synas, och det är just det du kommer göra genom att bjuda på en snygg och användbar produkt. 

Powerbank – liten gåva till din personal

Letar du efter en personalgåva som inte är någon större investering så är en liten powerbank ett bra alternativ. För ett så lågt pris som 70 kronor kan du klicka hem en gåva som kommer komma till god användning. Klicka hem några powerbanks med tryck så får du marknadsföring, personalglädje och en användbar produkt i ett.