Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Kläder Accessoarer Arbetskläder Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Märken Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Kläder

Kläder

Färger:
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Från 2 479 kr
Från 2 479 kr
Från 1 119 kr
Från 1 119 kr
Från 1 889 kr
Från 1 889 kr
Från 589 kr
Från 119 kr
Från 2 949 kr

Kläder

Funderar du på att klicka hem lite nya kläder till personalen? Snygga reklamgåvor eller lite snygga profilkläder till dig och din familj? Då har du hittat rätt. Våra profilkläder med ditt tryck är inte bara väldigt snygga, utan det är också ett perfekt sätt för dig att sprida ditt varumärke. I vårt breda sortiment hittar man något som kan passa alla. Välj fritt bland allt från t-shirts till halsdukar och strumpor. Vad som annars hade endast hade varit ett basic och plant plagg blir plötsligt något helt unikt. Tryck på kläder gör så att kläderna förvandlas till något som ingen annan har. En unik produkt för ett unikt företag. 

Profilkläder – populär gåva och bra marknadsföring

Ditt företags tryck på kläder är perfekt som gåva både till personal och kunder. Personal som trivs på sin arbetsplats tar mer än gärna på sig kläder med er logga även när de befinner sig någon annanstans. Det blir ett sätt att stoltsera och visa upp sin arbetsplats även utanför jobbet. Som reklamgåva fungerar det också som ett sätt att påminna dina nuvarande eller potentiella kunder om er existens och de kvalitetstjänster ni erbjuder. Marknadsföring är otroligt viktigt även för små företag, och profilkläder är ett simpelt, billigt och effektivt sätt att göra det på. 

Tryck på kläder i alla storlekar

Hos oss hittar du kläder för alla oavsett kön, ålder eller storlek. Sätt ditt tryck på kläder från de absolut minsta babystorlekarna till 5XL. Efter många år på marknaden vet vi att snygga kläder inte behöver ha några gränser. 

Sätt prägeln på din arbetsplats

Med våra profilkläder kan du sätta en personlig prägel på din arbetsplats. Bär ni kläder med er logga så skapar det en annan samhörighet än om alla hade helt individuella plagg. Kläderna gör det dessutom ännu tydligare att ni är samlade under ett och samma företag. Alla som kommer in på arbetsplatsen kommer direkt att se vilka ni är.