Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

Sponsring

Sponsring

Vi engagerar oss med glädje i olika typer av sponsring och välgörenhet på flera plan.

Tidigare så har vi samarbetat med MovemberTappra BarnMissing PeopleBarncancerfonden och Psykiatrifonden, bara för att nämna några. Vi stödjer även flera föreningar och idrottsevenemang.

Då vi får många förfrågningar kring produkter som give-aways eller olika typer av exponeringssamarbeten så lägger vi mycket tid på att utvärdera vart vi ska bidra med våra resurser, och på vilket sätt. Detta betyder att vi tyvärr har svårt att stötta mindre aktiviteter och enskilda projekt.

Förfrågningar om sponsring eller samarbete

Vi är såklart nyfikna och vill gärna veta hur vi kan hjälpa just dig! Din förfrågan behöver innehålla komplett information kring din organisation/företag och ditt ändamål för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning.

Behandlingstiden för förfrågningar kan variera stort beroende på vår arbetsbelastning samt tid på året och därför kan vi ej garantera en återkoppling med kort varsel.