Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Kökshanddukar

Kökshanddukar

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Kökshanddukar med tryck - för ett personligt kök

En kökshandduk är inte bara ett praktiskt redskap i köket, det är också en viktig del av inredningen. Med tryck på kökshanddukar kan du ge ditt kök en personlig touch samtidigt som du skapar en unik reklamprodukt för ditt företag. Våra kökshanddukar med tryck är perfekta som giveaways, försäljning eller för att ge som gåvor till personalen.

Kökshanddukar i olika material

Vi erbjuder kökshanddukar i olika material för att passa olika behov och önskemål. Våra bomullshanddukar är mjuka och sköna att använda samtidigt som de är hållbara och tål att tvättas många gånger. För de som vill ha en mer miljövänlig variant finns ekologiska kökshanddukar i bomull eller linne. Vi har också kökshanddukar i mikrofiber, som är extra absorberande och snabbtorkande.

Kökshanddukar i olika storlekar

Vi har kökshanddukar i olika storlekar för att passa olika ändamål. Våra mindre handdukar är perfekta för att torka av händerna eller för att använda som dukar på bordet. Större handdukar är mer lämpliga för att torka av större ytor eller som bakduk.

Kökshanddukar med olika trycktekniker

Vi erbjuder olika trycktekniker för att ge ditt tryck bästa möjliga resultat. För enkeltryck med ett eller två färger är screentryck den vanligaste tekniken. För tryck med flera färger eller med fotorealistiska motiv är digitaltryck det bästa alternativet. Vi kan också erbjuda brodyr på vissa typer av handdukar för en mer exklusiv känsla.

Kökshanddukar med olika motiv

Vi kan trycka på kökshanddukar med olika motiv, allt från enkla logotyper till mer komplicerade mönster eller text. Varför inte skapa en serie kökshanddukar med olika motiv som tillsammans bildar en större bild? Eller trycka en inspirerande text som ger kocken extra energi i köket?

Kökshanddukar som reklamprodukt

Kökshanddukar med tryck är en effektiv reklamprodukt för att marknadsföra ditt företag eller din organisation. Genom att trycka din logotyp eller ditt budskap på handdukarna blir de en synlig del av köket och skapar en positiv association till ditt varumärke. Använd handdukarna som giveaways på mässor eller event, eller sälj dem som en del av din produktportfölj.

Genom att erbjuda personliga kökshanddukar med tryck skapar man inte bara en unik och personlig touch i köket, utan det kan också ge en känsla av samhörighet och gemenskap bland personalen. Det kan också hjälpa till att stärka varumärkeskännetecknen för företag och organisationer genom att skapa en enhetlig look i köket.

För sportklubbar kan personliga kökshanddukar med klubbens logotyp eller namn påminna medlemmarna om deras gemensamma intresse och kan också fungera som en pryl som stärker klubbens varumärke. För destinationer som säljer egna kökshanddukar med tryck kan det bidra till en ökad försäljning och påminna besökare om deras upplevelse på platsen.

Utöver att vara en praktisk produkt i köket kan personliga kökshanddukar med tryck också fungera som en uppskattad gåva till kunder, personal och samarbetspartners. Det kan också fungera som en marknadsföringsprodukt genom att dela ut det på mässor eller andra event.