Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Träning

Träningsprodukter med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Roliga padeltillbehör för att sätta färg på ditt spel och skratta på banan

Det är dags att ta träningen till nästa nivå med vårt sortiment av träningsprodukter med tryck! Oavsett om du är en inbiten fitness-entusiast, en erfaren padelspelare eller bara en nybörjare som vill komma i form, så har vi allt du behöver för att nå dina mål. 

Först ut har vi padelbollarna. Glöm de vanliga gröna bollarna, varför inte satsa på något mer personligt? Våra padelbollar med tryck ger en extra touch av stil till din padelmacth. Sätt din egen prägel på spelet och låt din motståndare veta vem som är bossen på banan. Förnya din padelupplevelse med Vokys roliga tillbehör. Välj från ett färgstarkt sortiment av grepp, väskor och bollar för att sätta en personlig touch på ditt spel och föra in glädje och skratt på banan. Upplev padel på ett lekfullt sätt med Voky!

Och för att hålla allt på plats, varför inte välja en av våra gymnastikpåsar med tryck? Perfekt för att förvara dina padelbollar, men också utmärkt för att hålla dina träningskläder och andra tillbehör ordnade. Våra gymnastikpåsar kommer i olika storlekar och färger och kan anpassas helt efter dina önskemål.

Sportiga klockor, mät din framgång!

Upptäck hur pulsmätning kan revolutionera din träning. Följ din framgång, sätt personliga rekord och håll motivationen på topp. Lär dig lyssna på din kropp och optimera varje pass för maximalt resultat. Träning handlar inte bara om utrustning, det handlar också om att ha rätt verktyg för att hålla koll på dina framsteg. Därför har vi ett urval av träningsklockor med tryck som gör att du kan övervaka dina framsteg och hålla dig motiverad. Oavsett om du föredrar en mer enkel modell eller en mer avancerad, finns det en träningsklocka för dig.

Hemmaträning utan redskap - Effektiva övningar för hela kroppen

Upptäck friheten med hemmaträning utan redskap. Effektiva övningar som använder din egen kroppsvikt för att stärka och forma varje muskelgrupp. Skapa en kraftfull helkroppsworkout i ditt eget vardagsrum – inga redskap, inga ursäkter. 

Gummiband träning - Smidiga träningsredskap för flexibel fitness

Gummibandsträning erbjuder en mångsidig och effektiv träningslösning. Perfekt för att förbättra styrka, flexibilitet och uthållighet, dessa smidiga träningsredskap tillåter en fullkroppsträning var du än är. Uppgradera din fitnessrutin med gummiband! Och vad vore träning utan en sportig ryggsäck för att hålla allt på plats? Våra ryggsäckar med tryck är inte bara praktiska, utan också riktigt coola. Med många fack och olika storlekar är de perfekta för att förvara allt från träningskläder till träningsredskap.

Och det bästa av allt är att alla våra produkter kan anpassas efter dina önskemål med ditt eget tryck. Lägg till ditt företagslogo eller någon annan personlig design och du har en unik träningsprodukt som ingen annan har.

Köp träningsredskap med eget tryck hos Voky

Sätt en personlig touch på din träning med anpassade träningsredskap från Voky. Välj från ett brett sortiment av kvalitetsutrustning och lägg till ditt unika tryck. Perfekt för företag, gym eller personligt bruk. Uppgradera din träningsrutin med träningsredskap som verkligen är ditt eget. Beställ dina redskap med eget tryck hos Voky idag! Ge din träning en uppdatering med vårt sortiment av träningsprodukter med tryck!