Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
T-shirt

Designa T-shirt med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Sublimerad T-shirt Standard
Voky Rekommenderar
Voky Rekommenderar
Från 199 kr
Från 199 kr
Voky Rekommenderar
Från 119 kr
New Classic-T Ladies
Voky Rekommenderar
Från 439 kr
Från 439 kr
Från 159 kr

T-shirt

Det finns inget plagg som är lika universellt uppskattat som en t-shirt. Letar du därför efter en profilprodukt som passar de flesta är t-tröjor det självklara alternativet. Det spelar ingen roll vad du driver för verksamhet, t-shirts med tryck uppskattas alltid. Välj bland över 200 produkter och ett prisspann mellan 49 och 899 SEK. Vi lägger stor vikt vid att alla produkter som kommer in till vårt tryckeri för t-shirts är anpassade för att ditt tryck ska bli så snyggt som möjligt. Vi granskar dessutom alltid alla produkter innan vi skickar dem vidare för tryckning. Ditt varumärke gör sig därför alltid rättvist och framhävs på det sätt som det förtjänar. 

Dela ut reklam t-shirts

Att dela ut t-shirts som reklam är ett populärt sätt att använda dessa produkter. Du kan ge ut dem till kunder, personal eller personer i din närhet. De fyller samma funktion när det kommer till marknadsföring oavsett. Tack vare att det finns t-shirts i alla priser så passar det både dig som vill investera stort och dig som vill ha lite billig marknadsföring. 

Tryckeri för t-shirt och andra profilprodukter

Vi har ett t-shirt tryckeri men vi arbetar också med andra produkter. Voky är ett företag som vet vad profilprodukter kan betyda för ett företag och gör allt vi kan för att underlätta för dig. Då vi trycker allt i Linköping kan du alltid räkna med både snabb produktion och design. 

Designa t-tröjor för egen försäljning

För den företagsamme så är ett alternativ också att designa t-tröjor för egen försäljning. Det är inte alla som har tillgång till ett eget t-shirt tryckeri men som ändå vill testa på att börja sälja kläder. Där är Voky ett perfekt alternativ. Hos oss beställer du hem t-shirts med din egen design på bara några enkla knapptryck. Dessutom erbjuder vi möjligheten att starta upp en webbshop hos oss. Fylla på lagret, fixa en hemsida, logistik – vi fixar allt det där. På så sätt kan du sköta det du gör bäst. Perfekt, visst?