Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Godis & Livsmedel

Godis med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Godis

Finns det någon så universellt uppskattad gåva som godis av alla dess slag? Oavsett om din tänkta mottagare är en kund, personal eller någon annan i din närhet så är det ett säkert kort. Reklam- och personalgåvor kan vara svårt, men med utbudet på Voky kan du garanterat hitta något som passar alla!

Allt från godiskorgar till livsmedel

Hos Voky finns det över 180 alternativ att välja mellan. Med andra ord hittar du i sortimentet allt från små chokladhjärtan till livsmedel som olivolja och pasta. Att utbudet är så stort betyder också att du har möjligheten att välja billiga reklamprodukter för några ynka kronor till mer skräddarsydda matkorgar för flera tusen. Som alltid hos Voky är det kvalitetsprodukter rakt igenom och dina mottagare kommer garanterat bli nöjda oavsett. 

Godis – märken som du känner igen

Viktigaste av allt när man beställer godis som profilprodukt är förstås att det är goda smaker. Genom att erbjuda gott godis, märken som alla känner igen samt goda kombinationer vet du redan innan vad du får och vad du kan förvänta dig. Vill man vara extra flexibel och garantera att alla kommer kunna hitta något de gillar så är en blandad produkt det bästa alternativ. Skulle något vara otydligt eller om du har frågor kring vad för produkter som ingår kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig på nolltid!

Marknadsför ditt företag med en uppskattad produkt

Är det något man vet går hem hos de allra flesta är det godis och livsmedel. Livsmedel är något alla behöver och godis är något alla vill ha – så enkelt är det. Skräddarsy och välj produkter utifrån dina och dina mottagares behov så löser vi resten.