Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Klänningar

Klänningar med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 0 kr
Från 509 kr
Marietta MörkMarin
Nyhet
Från 379 kr
Från 2 589 kr

Klänningar med broderade eller tryckta logotyper: Gör ett modeintyg för ditt varumärke

Letar du efter ett unikt och elegant sätt att marknadsföra ditt varumärke? Vår kollektion av klänningar med broderade eller tryckta logotyper är den perfekta lösningen. Designade med både mode och funktion i åtanke, kommer dessa klänningar att hjälpa ditt företag att sticka ut i alla miljöer.

Högkvalitativa material och snygg design

Våra klänningar är gjorda av högkvalitativa material, vilket säkerställer att de ser bra ut och känns bekväma att bära. Med en mängd olika stilar och färger att välja mellan kan du hitta den perfekta klänningen som matchar ditt varumärkes estetik. Välj mellan klassisk, tidlös design eller mer moderna, trendiga alternativ.

En vandringsreklam för ditt varumärke

Att investera i klänningar med broderade eller tryckta logotyper är ett smart sätt att öka varumärkeskännedomen. När dina anställda bär dessa klänningar blir de vandrande reklam för ditt varumärke, vilket hjälper till att locka nya kunder och öka ditt företags synlighet.

Skapa en sammanhållen och professionell varumärkesimage

Genom att utrusta dina anställda i matchande klänningar med broderade eller tryckta logotyper skapar du en sammanhållen och professionell varumärkesimage. Detta bidrar inte bara till att göra ett bra första intryck på kunderna, utan det skapar också en känsla av stolthet och tillhörighet hos dina anställda.

Mångsidig för alla tillfällen

Våra klänningar med broderade eller tryckta logotyper är mångsidiga och lämpliga för alla tillfällen. De är perfekta för kontorsmöten, nätverksevenemang, kundmiddagar och mer. Med rätt tillbehör kan de kläs upp eller ner för att passa alla evenemang.

En smart investering för ditt företag

Att investera i klänningar med broderade eller tryckta logotyper är ett smart och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. De är ett långvarigt och praktiskt komplement till alla arbetsgarderober, vilket gör dem till en fantastisk investering för ditt företag.

Så varför vänta? Bläddra i vår kollektion av klänningar med broderade eller tryckta logotyper idag och börja göra ett modestatement för ditt varumärke.