Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Om Voky

Vi är Voky

Brand merch made easy

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Hur? Genom att göra det enklare, och då menar vi mycket enklare, för våra kunder att stärka sitt varumärke. Det gör vi genom smarta digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag när de behöver allt från en broderad jacka till tusentals pennor. Tack vare egen produktion samt en ytterst väloljad logistik, kortar vi dessutom alla ledtider till ett minimum - så behöver du den där jackan imorgon? Inga problem. Det är vad vi kallar “Brand merch made easy”.

Detta kan vi hjälpa dig med!

Oavsett om ni behöver 10 produkter med er logo, eller flera tusen, så kan vi hjälpa er. Utöver ett stort lagerfört sortiment som vi kan anpassa med er önskade förädling hjälper vi dagligen våra kunder att tillsammans med våra fabriker ta fram helt unika produkter för att försärka deras varumärke.
I vårt tryckeri och broderi märker vi kläder och levererar snabbt till våra kunder, allt från en enkel t-shirt till en lyxig kostym. Vi har ett stort sortiment på lager när det behöver gå extra snabbt, men söker du den där unika produkten samarbetar vi med flera av Europas ledande aktörer inom konfektion. Vill ni att era kläder verkligen ska andas ert varumärke, där allt ifrån nacketiketten till förpackningen är anpassat enligt era önskemål? Självklart gör vi det med!
Att visa uppskattning till kunder och medarbetare har aldrig legat lika högt upp på agendan som idag. VI hjälper våra kunder med att hitta rätt gåva som symboliserar rätt värden, men det är bara början. Det vi verkligen älskar är att hjälpa till hela vägen och exempelvis skicka ut gåvokoder där mottagaren själva väljer sin gåva, och sen ser till att de får den levererad hela vägen hem till dörren.
Vi designar och tar fram allt från den lilla rollupen till den stora mässmontern. Våra kunder tar hjälp av vår expertis både när de ska ställa ut på mässa, men också när de vill stärka sitt varumärke genom inredning som matchar deras varumärke. Inom exponering gör vi exempelvis egendesignade mässväggar, bean bags, soffor, solstolar, beachflaggor, rollups, mässbord m.m.
Vårt team inom Workwear är experter på arbetskläder, skor och personligt skydd. Från vårt Supply Center hjälper vi våra kunder att klä sig snyggt, funktionellt och framför allt säkert. Vi arbetar med de ledande varumärkena inom området. Självklart kan du beställa dina arbetskläder och skyddsutrustning online och få det levererat vart du än befinner dig i landet.
Har ni ett varumärke som ni vill sätta på produkter för att sedan sälja? Då har ni kommit rätt, vi har en hel avdelning med medarbetare som är experter på det. Vi tar fram produkter som stärker ert varumärke och säljer bra i butik. Hos oss får du hjälp med att ta fram din egen kollektion som är anpassad för försäljning, då snackar vi EAN-koder, butiksförpackningar och en kvalité ni kan stå för. Bland kunderna inom detta segment hittar ni bl.a. Liseberg, Vasamuseet, WAP och de flesta lagen inom SHL och Allsvenskan.
Vi älskar föreningar, och vi vet hur de funkar. Vi tar fram lagkläder och allt där omkring för både träning, match och resa. Vi tar givetvis hand om hela processen, från design till produktion och sedan distribution. För att göra det riktigt enkelt kan man som medlem/vårdnadshavare gå in på vår plattform och snabbt och enkelt köpa de produkter man behöver. Kundtjänst, logistik, retur och ev. reklamationer tar vi hand om - så ni kan fokusera på det ni gör bäst.
Vi driver idag Voky.com/horse och Voky.com/dog - Sveriges största webshop för föreningskläder till häst och hund. Vi hjälper hundratals stall, föreningar och lag inom hund- och hästsport att på ett enkelt sätt beställa enhetliga kläder som är tryckta eller broderade med en gemensam logotype.

 

Mer om Voky

Organisation 

Voky ägs av Zollner Group, i koncernen ingår även vårt systerbolag Nordic Souvenir som är Skandinaviens största grossist inom souvenirer.  

Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg, Reykjavík, Dumaguete, Åre, Linköping och Helsingfors. Vi hanterar över 35 000 orders per år, hjälper kunder runt hela världen och är ett härligt gäng på närmare 100 personer. 

Koncernen präglas av en entreprenöriell anda som hjälper oss att bibehålla en tillväxt, vilja att bli bättre och en tydlig vision om att göra det enklare för våra kunder.  

Vi hoppas att du ska bli riktigt nöjd med oss som din profilleverantör!