Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Påskgodis

Påskgodis med påskkort och banderoll

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Påskgodis

Påsken är kommen och nu är det dags att börja fundera över en påskgåva till både personal och eventuella kunder. Och vad är då en bättre gåva än just lite påskgodis? Välj själv bland vårt stora utbud och bestäm själv hur du vill ha ditt tryck. Antingen så trycker vi dem på en banderoll runt produkten eller så trycker vi dem på ett kort som kommer bredvid – det är helt upp till dig! Påsken närmar sig med stormsteg och vi på Voky kan därför glädja dig med att du alltid kan räkna med snabb leverans och produktion! 

Välj mellan påskägg i olika storlekar

Beroende på hur bjussig du känner dig så finns våra påskägg i fyra olika storlekar – 15, 18, 25 eller 35 cm. Oavsett vilken storlek du väljer kan du räkna med att de är ordentligt fyllda med gott godis i olika mängder. För att alla ska kunna bli nöjda får du dessutom välja vad för smaker du vill fylla den med. 

Den perfekta påskgåvan

Påskgodis är den perfekta påskgåvan innan dina anställda går hem för lite ledighet. Som chef och ledare har man ett ansvar att ta hand om sina medarbetare. Och, en liten gåva kan vara tillräckligt för att personalen ska känna sig uppskattad. Låt dina anställda fira in påsken med lite trevligt godis – alla tryckta med er logga!

Bjud på påskgodis på din arbetsplats

Påskgodis är inte heller bara en bra gåva, utan kan också vara perfekt att ställa i personalrummet eller på kontoret. Tack vare att den minsta beställning du kan göra hos oss är ett enda påskägg så behöver det inte bli en stor grej. Några frågor kring detta så är det alltid bara att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.