Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Byxor

Byxor med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
HANTVERKSBYXA STRETCH 5551 Vit
Voky Rekommenderar
Från 1 769 kr
Från 649 kr
Från 1 179 kr
Från 829 kr
Från 819 kr
Från 529 kr
Från 2 469 kr

Byxor

Vi försöker ständigt hitta nya och roliga sätt att förmedla ditt företags profil. Byxor med tryck är en möjlighet och en produkt som passar de absolut flesta. Vårt stora sortiment av byxor erbjuder något som passar alla branscher. Här hittar du allt från arbetsbyxor till snygga hotpants till träningen. Med ditt tryck på byxorna kan du se till att du och din personal alltid kan glida in med stil. 

Byxor med tryck är en möjlighet att kombinera stil och marknadsföring

Byxor med tryck fyller dubbla funktioner. Dels får du och dina anställda riktigt snygga plagg att använda, och det fungerar också som ett sätt för ditt företag att profilera sig. Att synas är A och O i dagens samhälle och profilkläder är ett enkelt och prisvärt sätt att göra det på. Ser du till att trycka din logga på snygga produkter så kommer dina anställda bära dem med glädje. Kanske borde du också passa på att dela ut några som reklamgåva till kunder?

Storlekar för alla

Alla människor är skapta olika och här hittar du byxor i alla möjliga storlekar och former. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, ung eller gammal, stor eller liten – hos oss finns något för alla. När du beställer väljer du smidigt ditt tryck på byxorna och vilka storlekar du önskar så löser vi resten. Produkterna ser lika bra ut oavsett storlek, och alla är fullt anpassade för att er logga ska synas så bra och så snygg som möjligt. 

Perfekt både för konferens och hemmabruk

Vi har alternativ som passar perfekt för både lite finare tillställningar och för en lugn kväll framför TVn. Hos oss hittar du allt från stilrena kostymbyxor till sweatpants och funktionsbyxor. Oavsett vad syftet är finns det något som passar dig. Som alltid så kan vi trycka ditt företags logga på alla produkter. 

Hantverksbyxor och arbetsbyxor

För dig som har ett företag som innebär fysiskt arbete har vi även ett stort sortiment av hantverksbyxor och arbetsbyxor. Tryck på byxorna är något som alltid uppskattas. Då samtliga av våra produkter är gjorda av kvalitetsmaterial kan du räkna med att de håller i många år framåt.