Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Banderoller Beachflaggor Dekaler & Klistermärken Dukar Expo Festivalband Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Satin & Ordensband Servetter Tält Öronproppar
Rollups

Rollups

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Roll Up Populär
Voky Rekommenderar
Från 1 289 kr
Från 2 995 kr
Från 1 995 kr

Roll ups med tryck

Letar du efter ett iögonfallande sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke? Roll-ups är den perfekta lösningen! Oavsett om du startar butiken på en mässa, konferens eller till och med i butik, är egendesignade roll-ups ett mångsidigt, bärbart och mycket effektivt sätt att förmedla ditt budskap.

I vår butik är vi specialiserade på att skapa högkvalitativa skräddarsydda rollups som är skräddarsydda efter dina unika behov och specifikationer. Från att designa iögonfallande grafik och logotyper till att välja den perfekta storleken och materialet för din roll up, vårt team av experter kommer att arbeta nära dig varje steg på vägen för att säkerställa att din anpassade roll up är precis vad du behöver för att ta din marknadsföring ansträngningar till nästa nivå.

Fördelar med tryckta Roll Ups

Roll-ups erbjuder ett antal fördelar som gör dem till ett idealiskt val för att marknadsföra ditt företag eller varumärke. Här är bara några av anledningarna till varför du bör överväga att investera i egendesignade roll-ups:

Portabilitet: Roll-ups är lätta i vikten och lätta att transportera, vilket gör dem idealiska för användning på mässor, konferenser och andra evenemang där du snabbt behöver sätta upp och riva.

Mångsidighet: Roll-ups kan användas i en mängd olika miljöer, från mässor och konferenser till utställningar i butik och mer.

Återanvändbarhet: Tryckta roll-ups kan användas om och om igen, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering för dina marknadsföringsinsatser.

Anpassning: Roll-ups med tryck erbjuder fullständig kontroll över designen, meddelandena och varumärket för din utställning, vilket säkerställer att den perfekt speglar ditt företag eller varumärke.

Användningsområden för tryckta roll-ups

Roll-ups med tryck kan användas i en mängd olika situationer där du behöver marknadsföra ditt företag eller varumärke. Här är bara några exempel:

Mässor och konferenser: Roll-ups med tryck är en bas i mässor och konferenser, och erbjuder ett mycket synligt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke.

Displayer i butik: Roll-ups med tryck kan användas för att marknadsföra reor, specialerbjudanden eller nya produkter i din butik.

Utomhusevenemang: Roll-ups med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke vid utomhusevenemang, som festivaler eller mässor.

Presentationer: Roll-ups med tryck kan användas för att skapa ett professionellt och polerat utseende för dina presentationer, oavsett om du håller ett föredrag eller visar upp dina produkter eller tjänster.

Beställ dina roll-ups med tryck idag!

I vår butik erbjuder vi ett brett utbud av skräddarsydda roll-ups för att möta dina behov och budget. Oavsett om du letar efter en grundläggande roll-up med en enkel design eller en mer utarbetad display med anpassad grafik och varumärke, har vi expertis och erfarenhet för att leverera precis det du behöver.

Med våra högkvalitativa tryck och hållbara material kan du vara säker på att din anpassade rollup kommer att stå sig genom tiderna och fortsätta att marknadsföra ditt företag eller varumärke i många år framöver.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra anpassade roll up-alternativ och hur vi kan hjälpa dig att ta dina marknadsföringsinsatser till nästa nivå!