Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Termosflaskor

Termosflaska med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Termosflaska med eget tryck

När man tänker profilprodukter tänker man ofta i första hand på hur det kan bidra till företagets marknadsföring. Precis som alla andra profilprodukter fungerar termosflaskor väldigt bra i detta syfte, men det slutar inte där. En termosflaska är en produkt som kan aktivera din personal och som kan komma till användning på en rad olika sätt. Det självklara är att man tar med sig den när man vill ha kaffe, varm choklad eller en kopp te när man är ute i naturen. En termosflaska kan också vara väldigt smidig om man exempelvis sitter på lite längre videomöten eller som en simpel vattenflaska.  

Designa din egna termoflaska för en personlig touch

Har du en personalstyrka som älskar att ge sig ut i naturen? Då har vi den perfekta produkten för dig. En termos med tryck är ett sätt för dig som arbetsgivare att bidra till ett hälsosamt privatliv och som ett sätt att skänka de som älskar att vara ute lite extra glädje. Termosflaskor är dessutom en produkt som kan komma till användning i många andra sammanhang. Hos oss är det både lätt och smidigt att beställa hem termosflaskor med ditt eget tryck. Tack vare att de allra flesta termosflaskor har plana och rena ytor får även loggor av det lite större slaget plats utan problem. Vad är godare än att hälla upp en kopp kaffe ur en termos med sitt egna företag eller förenings tryck? Skapa en unik termoflaska med personlig design hos oss. Välj färger, mönster och lägg till eget tryck för en flaska som speglar din stil. Perfekt för vardag eller äventyr – din dryck, din design!

Termos till vildmarken - robust och pålitlig för ditt utomhusäventyr

Utforska vildmarken med vår robusta och pålitliga termos. Designad för att möta utmaningarna i tuff terräng, håller den din dryck varm eller kall oavsett väder. Perfekt för vandrare, campare och äventyrare som värdesätter hållbarhet och prestanda i det fria. Med vår termos blir varje utomhusäventyr lite bekvämare. 

Kaffetermos för kaffeälskare njut av din varma brygg hela dagen

För kaffeentusiasten på språng: upptäck vår kaffetermos som håller din bryggd perfekt varm hela dagen. Designad för maximal värmehållning, så att du kan njuta av ditt kaffe precis som du vill, var du än är. En pålitlig följeslagare för långa arbetsdagar, roadtrips eller morgonpromenader. Njut av din varma dryck varje stund, varje dag.

Termosflaska för varma och kalla drycker

Vår termosflaska är den optimala lösningen för att hålla dina drycker precis som du vill ha dem, varma eller kalla. Perfekt designad för att bevara temperaturen och smaken, oavsett om det gäller en uppfriskande kall dryck under sommarens hetta eller en värmande dryck under kyliga vinterdagar. En måste-ha för alla som uppskattar smakfull komfort på språng.

Små och stora termosflaskor för alla behov

Upptäck vårt sortiment av termosflaskor, tillgängliga i både små och stora storlekar för att passa varje behov. Vare sig du behöver en kompakt termos för en snabb utflykt eller en större variant för längre äventyr, har vi det du behöver. 

Köp termosflaskor med eget tryck hos Voky

Gör din termosflaska unik hos Voky. Välj bland vårt sortiment av termosflaskor och anpassa med eget tryck för en personlig touch. Perfekt för företag, föreningar eller som en speciell present. Våra termosflaskor håller hög kvalitet och design, och med ditt eget tryck blir de en ännu mer uppskattad detalj i vardagen. Beställ din personliga termosflaska idag och njut av dina drycker med stil! Alla våra termosar är av god kvalitet, oavsett prisklass. Du kan alltså vara säker på att din logga kommer finnas med i din personal och dina kunders liv under en lång tid framöver. En termos med tryck kan komma i många former och färger. Tack vare de stora valmöjligheterna har du som arbetsgivare chansen att välja det som passar dig, din budget och din personal bäst.