Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Termosflaskor

Termosflaskor

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Termosflaskor

Har du en personalstyrka som älskar att ge sig ut i naturen? Då har vi den perfekta produkten för dig. En termos med tryck är ett sätt för dig som arbetsgivare att bidra till ett hälsosamt privatliv och som ett sätt att skänka de som älskar att vara ute lite extra glädje. Termosflaskor är dessutom en produkt som kan komma till användning i många andra sammanhang. Hos oss är det både lätt och smidigt att beställa hem termosflaskor med ditt eget tryck. Tack vare att de allra flesta termosflaskor har plana och rena ytor får även loggor av det lite större slaget plats utan problem. Vad är godare än att hälla upp en kopp kaffe ur en termos med sitt egna företag eller förenings tryck?

Termos med tryck – en produkt med många ändamål

När man tänker profilprodukter tänker man ofta i första hand på hur det kan bidra till företagets marknadsföring. Precis som alla andra profilprodukter fungerar termosflaskor väldigt bra i detta syfte, men det slutar inte där. En termosflaska är en produkt som kan aktivera din personal och som kan komma till användning på en rad olika sätt. Det självklara är att man tar med sig den när man vill ha kaffe, varm choklad eller en kopp te när man är ute i naturen. En termosflaska kan också vara väldigt smidig om man exempelvis sitter på lite längre videomöten eller som en simpel vattenflaska. 

En kvalitetsprodukt som håller länge

Alla våra termosar är av god kvalitet, oavsett prisklass. Du kan alltså vara säker på att din logga kommer finnas med i din personal och dina kunders liv under en lång tid framöver. En termos med tryck kan komma i många former och färger. Tack vare de stora valmöjligheterna har du som arbetsgivare chansen att välja det som passar dig, din budget och din personal bäst.