Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Ficklampor

Ficklampor med eget tryck

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 29 kr
Ficklampa Promo LED
Voky Rekommenderar

Välkommen till den lysande världen av ficklampor med tryck! Ficklampor är inte bara praktiska verktyg för utomhusaktiviteter eller vid strömavbrott, de kan också vara en viktig del av din marknadsföring. Tänk dig att ditt företags logotyp lyser upp natten på en campingplats eller är räddningen för en mörk parkeringsplats. Med vårt sortiment av ficklampor med tryck kommer ditt företag att lysa upp på marknaden!

Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av ficklampor med tryck, från enkla modeller till avancerade taktiska lampor. Och det bästa av allt är att alla våra ficklampor kan anpassas efter dina specifika behov med ditt företags logotyp eller budskap.

Vi har något för alla tillfällen, från camping till vandring och bilresor. Våra LED-ficklampor med tryck ger starkt och klart ljus, medan våra små och smidiga modeller är perfekta för att bära i fickan eller handväskan. Och om du vill sticka ut från mängden kan du välja bland våra färgglada och unika ficklampor med tryck.

Så oavsett om du letar efter en praktisk och hållbar ficklampa för dina anställda eller en unik och minnesvärd reklamprodukt för dina kunder, så har vi det du behöver.

Förutom att våra ficklampor med tryck är praktiska och funktionella, så ger de också ditt företag en synlig närvaro. Genom att lägga till din logotyp eller ditt budskap på en ficklampa, visar du att du bryr dig om detaljerna och vill göra ett intryck. Det är ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag på ett kreativt och minnesvärt sätt.

Ficklampor bäst i test för alla tillfällen

Vårt urval av bäst i test ficklampor garanterar att du hittar den perfekta partnern för varje äventyr, oavsett om det handlar om camping, vandring eller bara en säkerhetskompis hemma. Varje ficklampa i vårt sortiment har genomgått noggranna tester för att säkerställa maximal hållbarhet, ljusstyrka och pålitlighet. Låt Voky bli din ljuskälla för alla tillfällen, och upptäck ficklampor som lyser starkare, varar längre och levererar prestanda du kan lita på.

Små och stora ficklampor med LED

Med LED-ficklampor från Voky får du en pålitlig, långvarig och energisnål ljuskälla som klarar av både små och stora utmaningar. Små och stora ficklampor med LED-teknik erbjuder enastående ljusstyrka och energieffektivitet, vilket gör dem till ett idealiskt val för en mängd olika situationer. De små ficklamporna är perfekta för att ha i fickan eller handväskan, redo att lysa upp mörka stigar eller hjälpa till vid nyckelsök. De större modellerna erbjuder intensiv belysning, perfekt för camping, nattvandringar eller arbete i dåligt upplysta områden.

Stark UV ficklampa

En stark UV-ficklampa är ett mångsidigt verktyg som tjänar en rad olika funktioner, från säkerhetskontroller till hygieninspektion. Hos Voky kan du hitta UV-ficklampor som erbjuder kraftfull ultraviolett belysning, idealisk för att upptäcka ämnen som är osynliga för det blotta ögat. Dessa ficklampor är ovärderliga för professionella användare inom säkerhet och renlighet, men också för äventyrare som vill utforska naturen på ett djupare plan.

Laddningsbar mini ficklampa

En laddningsbar mini ficklampa kombinerar bekvämligheten av kompakt storlek med den ekonomiska fördelen av återanvändbarhet. Vokys utbud av dessa ficklampor är designat för att ge dig en kraftfull ljuskälla i ett litet format, perfekt för att ha med i fickan, väskan eller på nyckelknippan. Den inbyggda laddningsfunktionen innebär att du aldrig behöver oroa dig för att byta batterier, vilket gör dessa ficklampor till ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten. Trots sin lilla storlek levererar dessa mini ficklampor imponerande ljusstyrka och hållbarhet, vilket gör dem till pålitliga följeslagare för allt från vardagliga ärenden till oväntade nödsituationer.

Liten smidig ficklampa för skogens äventyr

Upptäck skogens hemligheter med Vokys lilla och smidiga ficklampa. Designad för äventyraren, erbjuder denna ficklampa robust konstruktion och kraftfull belysning i ett fickvänligt format. Perfekt för nattvandringar, camping eller orientering, den är din pålitliga följeslagare i alla skogsmiljöer. Packa den lätt, res långt och lys upp varje steg med Voky.

Köp ficklampa med eget tryck hos Voky

Ge ditt varumärke ett strålande lyft med en ficklampa med eget tryck från Voky. Välj bland ett brett sortiment av modeller och anpassa med din logotyp för en unik touch. Perfekt för företagsevent, gåvor eller marknadsföringsmaterial. Lys upp ditt budskap och skapa ett minnesvärt intryck med en personlig ficklampa från Voky. Beställ enkelt och snabbt idag!