Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Tofflor

Tofflor och slip ons med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Tofflor - för duschen, utomhus och inomhus

Att hitta det perfekta paret av tofflor är som att hitta en nål i en höstack. Men när du väl hittar dem, finns det inget bättre sätt att lindra dina trötta fötter efter en lång dag. Tofflor har funnits i århundraden och har varit en konstant följeslagare för människor över hela världen. Från de enklaste tygtofflorna till de mer avancerade memory foam-tofflorna, finns det ett par för alla.

Tofflor finns i olika stilar, former och material. De kan vara gjorda av mjukt bomullstyg, plysch, filt eller läder. Vissa har en fast sula medan andra har en mjuk och flexibel sula. Oavsett vilken stil du föredrar, är det viktigt att hitta tofflor som passar både dina fötter och din livsstil.

Stilrena herrtofflor där komfort möter klass

Upptäck vårt sortiment av stilrena herrtofflor där komfort möter klass. Varje par är designat med omsorg för att ge optimal bekvämlighet utan att kompromissa med stilen. Perfekt för hemmabruk eller som en sofistikerad gåva. Välj klass med komfort.

Mysiga kvällar hemma med fluffiga innetofflor för dam

Förvandla dina kvällar till en oas av komfort med fluffiga innetofflor för damer. Dessa tofflor är perfekta för att hålla fötterna varma och bekväma, oavsett om du kopplar av med en bok eller njuter av en film. Skäm bort dina fötter med lyx varje kväll!

Lyxiga fårskinnstofflor för oslagbar värme och komfort

Omslut dina fötter med lyxiga fårskinnstofflor. Perfekt kombination av oslagbar värme och oöverträffad komfort, dessa tofflor erbjuder en mjuk och stilfull vistelse för dina fötter, hemma eller på mysiga kvällar. Upplev den ultimata hemmakänslan.

Håll fötterna varma med ulltofflor för herr och dam

Ett par tofflor kan vara mycket mer än bara en bekväm inomhussko. Förutom att de ger en avslappnad och avslappnad känsla, kan de också vara en fashionabel accessoar. Det finns tofflor med olika mönster, färger och dekorationer som kan matcha din stil. Du kan välja en elegant och stilren design, eller en rolig och färgstark toffla som uttrycker din personlighet. Upplev ultimat värme och komfort med våra ulltofflor för herr och dam. Perfekt designade för att hålla fötterna mysigt varma, våra tofflor kombinerar stil med funktion för hemmabruk och funkar även perfekt som en omtänksam present.

Snygga slip-in tofflor för perfekt kombination av stil och bekvämlighet

Upptäck vårt utbud av snygga slip-in tofflor, den perfekta fusionen av stil och komfort. Designade för att glida på enkelt, dessa tofflor är idealiska för hemmabruk eller snabba ärenden, kombinerar elegant design med oöverträffad bekvämlighet. Det finns också en mängd olika typer av tofflor som är anpassade för olika ändamål. Förutom de vanliga inomhustofflorna finns det exempelvis tofflor med halkskydd som är lämpliga för att använda i duschen eller på våta ytor. Det finns också tofflor med extra värmeisolering som är perfekta för att hålla fötterna varma på vintern.

Köp tofflor med eget tryck hos Voky

Skapa en unik gåva eller marknadsför ditt varumärke på ett kreativt sätt med personligt tryckta tofflor från Voky. Perfekt för företagsevent, hotell eller som en personlig present. Gör dina steg minnesvärda med Voky! Tofflor är också ett perfekt val för en present till nära och kära. De är en användbar och praktisk gåva som kan användas året runt. Om du vill göra presenten extra speciell kan du välja en toffla i en personlig favoritfärg eller med en rolig dekoration.

Så nästa gång du letar efter en ny par tofflor, tänk på all den glädje och bekvämlighet som de kan ge. Tofflor är inte bara en nödvändighet, utan också en tillfällighet att uttrycka din personlighet och stil.