Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Poängshoppar

Skapa gemenskap och engagemang

Vi introducerar poängshoppar! 

Biocheckar och godiskorgar i all ära, men för att du ska få ut det bästa från dina medarbetare krävs det en morot värd att slita lite extra för. Vi introducerar därför Poängshoppar!  

En Poängshop från Voky erbjuder ditt företag förmågan att skapa en unik och engagerande konkurrensplattform för dina medarbetare. 

Skapa din egen valuta med poäng

Att använda en unik valuta i stället för en riktig valuta har flera fördelar; Det skapar ett roligt och engagerande poängsystem som motiverar dina medarbetare att arbeta mot specifika mål, samtidigt som det ger ett mer flexibelt och lättillgängligt sätt att tjäna belöningar. 

Lägg till dina valbara produkter

Här ska det finnas något i varje prisklass som passar alla och som motiverar medarbetaren till att samla poäng. Vi hjälper dig att välja ut produkterna som känns värda att spara till och produkterna som just dina medarbetare blir nöjda med att beställa vid poängutdelningarna. 

Behöver du inspiration?

Mobiltillbehör  Hem & Hushåll 

Sport & fritid  Elektronik  

 

3,2,1.. Samla poäng!

Aktivera dina medarbetare i att börja samla in sina poäng! Hur då? Jo, genom säljtävlingar, bästa kampanjarbete, roligast under kaffepauserna - Ja, möjligheterna är oändliga! Genom er Poängshop har ert företag också skaffat ett utmärkt sätt att dela ut jul- och sommargåvor till alla medarbetare. Dela ut en bestämd mängd poäng och låt alla sedan välja sina egna gåvor. På så sätt blir alla nöjda!  

Vill du ha ännu fler tips? Vi har en lista med passande aktiviteter längre ned på denna sida. 

 

 

Poängshoppar

Skapa en engagerande miljö du med!

Sammanfattningsvis så är en Poängshop från Voky ett roligt, engagerande och ett effektivt sätt för dig att stimulera dina medarbetare och dessutom skapa en känsla av gemenskap på arbetsplatsen. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att trivas! 

Kontakta oss  

Tävlingstips!

 

Säljtävlingar

Krydda dina säljtävlingar med spännande priser. Genom att utlova lockande priser till vinnaren ökar motivationen och tävlingsinstinkten. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få ut det mesta från dina medarbetare.

Kundnöjdhet

Har du en kundtjänstavdelning på ditt företag? Då har vi en spännande tävling som passar er perfekt! Öka mängden nöjda kunder och skapa en tävling där priset går till medarbetaren med högst kundnöjdhet den senaste månaden

Prestationsbaserade tävlingar

Skapa prestationsbaserade tävlingar anpassade efter ditt företag. Detta kan till exempel vara allt från den medarbetare som plockat flest beställningar på lagret till den som attesterat flest fakturor i tid eller den medarbetare som tagit hand om flest reklamationer. Mätbara tävlingar som anpassas efter ditt företag helt enkelt!

Jul- & sommargåvor

Detta är visserligen ingen tävling men ändå ett utmärkt sätt att visa uppskattning till dina medarbetare. Dela ut poäng som jul- & sommargåva och låt dina medarbetare själva välja sina gåvor. Du sparar tid, slipper huvudbry kring leverans och alla får välja det som passar den själv. En garanterat uppskattad gåva till alla!

Roliga bubblare..

 

Office Olympics

Organisera ett Office Olympics under t ex en after work där dina medarbetare kan tävla i olika lekar som kast med gem, gummibandsbågskytte och kaffekoppsstafett. Vinnarna av varje lek kan tjäna poäng.

Slumpmässiga handlingar av vänlighet

Uppmuntra dina medarbetare att utföra slumpmässiga goda handlingar åt sina kollegor och kunder. Varje akt kan tilldelas ett visst antal poäng, som sedan kan användas för att välja ut spännande priser i Poängshopen.

Lag Trivia

Var värd för vanliga trivia-spel på kontoret, där varje rätt svar tjänar ett visst antal poäng. Du kan till och med skapa kategorier som relaterar till din bransch eller ditt företag.

Utklädningsdagar

Ha utklädningsdagar med tema, som "80-talets dag" eller "Sportens dag", och ge poäng till medarbetaren med den bästa kostymen.

Träningsutmaningar

Uppmuntra dina medarbetare att delta i hälso- och träningsutmaningar, till exempel en stegräkningstävling eller en intern padelturnering. Varje avslutad utmaning kan tjäna poäng.

Skattjakt

Organisera en klassisk skattjakt kontoret, där varje utförd uppgift eller ledtråd tjänar ett visst antal poäng.