Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Elektronik Högtalare Hörlurar Klockor Mobiltillbehör Powerbank Termometrar USB-Minnen
Hörlurar

Hörlurar med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Hörlurar

Intresserad av att köpa profilprodukter som är något alldeles extra? Då kan hörlurar vara produkterna för dig. Hos Voky hittar du ett utbud med ett tjugotal olika hörlurar som alla är i olika prisklasser. Från budgethörlurar till mer exklusiva hörlurar för flera tusen kronor. Alla dessa går förstås att få med ditt eget tryck på. Har du en förening, företag eller någon annan typ av verksamhet är det perfekt att pryda dessa hörlurar med ditt varumärke. En redan grym produkt blir ännu bättre, och du får marknadsföring på köpet. Vad mer kan man egentligen önska?

Budgethörlurar med tryck

För den som vill beställa fler, eller som helt enkelt vill ha en billig produkt, har vi ett flertal  budgethörlurar under 50-lappen. Perfekt för den som planerar att ge ut hörlurar som reklamgåvor och liknande. Tack vare den låga prislappen kan du dela ut mängder av lurar utan att det blir någon större investering. Ditt varumärke får större spridning och du kommer synas i mängder av sammanhang under en tid framöver. 

Hörlurar är en produkt som alltid uppskattas

Oavsett vem som är mottagaren av hörlurarna så är det en produkt som alltid uppskattas. Idag lyssnar de allra flesta på musik, poddar eller böcker så fort de lämnar sitt hem. Vill du ha en profilprodukt som garanterat kommer till användning är därför hörlurar ett väldigt bra alternativ. 

Mer exklusiva hörlurar

På samma gång som vi har ett utbrett sortiment av budgethörlurar så hittar du också ett stort antal mer exklusiva hörlurar hos Voky. Perfekt för den som vill unna sin personal, sig själv eller sina nära med något alldeles extra. Med kvalitetshörlurar kan ni gå runt och stoltsera med ditt varumärke och få bra ljud och komfort på samma gång. Beställ idag så är hörlurarna hos er på nolltid.