Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Pikétröjor

Pikétröja med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Pikétröjor

Är det dags att köpa profilkläder till dig och din personal? Något som passar som reklamgåva? Då kan pikétröjor med tryck vara produkten för dig. Pikétröjor kommer i många storlekar och stilar, och med din företagslogga blir det både ett snyggt klädesplagg och ett marknadsföringsverktyg. Med åren har allt fler företag insett att profilkläder gynnar företaget på många fronter. Pikétröjor med tryck kan vara skillnaden mellan att dina kunder minns er och att ni blir bortglömda. 

Varumärkeskännedom är A och O

Samhällsklimatet idag är oförlåtande när det kommer till varumärkeskännedom. Syns du inte så finns du inte, så enkelt är det. Pikétröjor kan vara ännu ett verktyg i din jakt mot att bli ett varumärke som folk minns. Du har redan en produkt eller tjänst av toppkvalitet och du förtjänar att synas. Det kommer inte av sig självt, utan det krävs att du själv gör ett aktivt val och ser till att det blir så. Profilkläder är ett steg i rätt riktning. 

Pikétröjor med tryck i alla storlekar

För att så många som möjligt ska kunna bära våra snygga pikétröjor erbjuder vi dem i alla storlekar. Att vara inkluderande är något vi på Voky tar på stort allvar. I vårt stora sortiment hittar du inte bara pikétröjor i alla storlekar utan även i flera olika stilar. Ska du göra en stor beställning så kan det vara en bra idé att välja något mer basic, medan om du ska göra en mindre beställning kan välja beroende på mottagarens stil. 

Perfekt även som reklamgåva 

Väljer man att gå mot ett alternativ som är lite mer basic passar pikétröjor dessutom väldigt bra som reklamgåva. Det är en produkt som kan bäras av personer i alla åldrar och en produkt som alltid uppskattas. Så, varför inte dela ut den under din nästa mässa eller evenemang?