Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Kundvagnsmynt

Kundvagnsmynt

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Kundvagnspollett 10:an Preston
Voky Rekommenderar

Kundvagnsmynt med tryck – Gör din marknadsföring rolig och praktisk på samma gång!

Att marknadsföra ditt företag eller varumärke på ett roligt och minnesvärt sätt är viktigt för att sticka ut i den konkurrensutsatta världen av reklam och marknadsföring. En produkt som kan hjälpa dig med det är kundvagnsmynt med tryck! Dessa små och praktiska föremål kan ge ditt varumärke en synlighet som räcker långt efter att kunden har använt myntet för att låna en kundvagn.

Kundvagnsmynt med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag, organisation eller evenemang på ett roligt och minnesvärt sätt. Varje gång en kund använder ditt kundvagnsmynt kommer de att se ditt varumärke och tänka på dig och din verksamhet. Det är ett enkelt men effektivt sätt att öka synligheten och medvetenheten om ditt varumärke.

Här på Voky erbjuder vi kundvagnsmynt med tryck i olika former, storlekar och färger. Du kan välja mellan rektangulära eller runda former, olika storlekar och en mängd olika färger för att passa din design och varumärkesidentitet. Vi kan även trycka din logotyp, företagsnamn eller annat budskap direkt på mynten för att göra dem helt unika och anpassade efter dina behov.

Några fördelar med att använda kundvagnsmynt med tryck:

  1. Praktisk användning – kunden kan använda myntet för att låna en kundvagn i affären, vilket gör det till en användbar produkt.

  2. Långvarig exponering – varje gång kunden använder myntet, ser de din logotyp eller ditt budskap.

  3. Billig marknadsföring – kundvagnsmynt med tryck är en relativt billig produkt att tillverka och distribuera, men ger ändå ett stort marknadsföringsvärde.

  4. Möjlighet att skapa unika design – genom att trycka din logotyp eller ditt budskap på mynten, kan du skapa en unik produkt som är anpassad efter dina behov och varumärkesidentitet.

  5. Miljövänligt – kundvagnsmynt med tryck kan användas om och om igen, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ jämfört med engångsprodukter.

Hos Voky har vi ett stort utbud av kundvagnsmynt med tryck som passar olika behov och budgetar. Våra produkter är av hög kvalitet och vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi levererar en produkt som uppfyller deras behov och förväntningar.