Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

Tryckeriet

Tryckeriet

Vårt egna tryckeri i Linköping

Med en hög kapacitet på över 1000 leveransklara produkter om dagen från våra fem transferpressar och fyra brodyrmaskiner, så kan vi snabbt och enkelt producera profilkläder och textila profilprodukter med kort varsel till våra kunder.

Flera kunder har sina transfertryck lagerförda hos oss. Detta betyder att vi utan extra startkostnad kan trycka upp profilkläder efter fortlöpande förfrågningar från våra kunder – Oavsett om det är ett eller hundra plagg som ska tryckas!

Själva transfertrycken produceras av en OEKO-TEX®-certifierad leverantör utanför våra lokaler men vi har även möjlighet att ta fram enfärgade transfertryck själva i våra egna plottermaskiner, vilket möjliggör beställningar av mindre kvantiteter samt riktigt snabba expressbeställningar till alla våra kunder.