Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Klubbor

Klubbor med eget tryck

Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Klubbor med tryck: söta godsaker med extra marknadsföringsvärde

Klubbor har varit ett favoritgodis i generationer, och de har fortfarande en speciell plats i många människors hjärtan (och smaklökar). Men visste du att klubbor också kan vara ett smart och roligt sätt att marknadsföra ditt företag eller din organisation? Med klubbor med tryck kan du lägga till din logotyp, ditt budskap eller ditt varumärke i omslaget eller till och med själva godiset, vilket skapar ett sött och klibbigt marknadsföringsverktyg som kommer att uppskattas av alla åldrar.

Varför välja Klubbor med tryck?

Klubbor med tryck är inte bara läckra, utan också praktiska och kostnadseffektiva reklamprodukter. Här är några anledningar till varför:

Mångsidighet: Klubbor med tryck kan anpassas på många sätt, från smaken och färgen på godiset till designen och budskapet på omslaget. Du kan välja rätt kombination av element som passar ditt varumärke, målgrupp och tillfälle.

Lång livslängd: Klubbor med tryck kan ha lång hållbarhet, speciellt om de är individuellt inslagna och förvaras på rätt sätt. Det betyder att ditt marknadsföringsbudskap kan vara synligt i veckor, månader eller till och med år, beroende på hur många klubbor du distribuerar och var.

Prisvärd: Klubbor med tryck kan beställas i lösvikt, vilket vanligtvis innebär en lägre enhetskostnad jämfört med andra annonseringsmetoder. Dessutom kan du välja den kvantitet som matchar din budget och dina mål, oavsett om du behöver några hundra eller tusentals klubbor.

Njutning: Klubbor med tryck är inte bara ett sätt att marknadsföra ditt varumärke, utan också ett sätt att skapa positiva associationer och känslor med dina kunder eller potentiella kunder. Vem gillar inte en välsmakande goding som påminner om ditt företag eller event?

Vad gör Klubbor unika?

Klubbor har några utmärkande egenskaper som skiljer dem från andra typer av godis:

Form: Klubbor är vanligtvis runda eller ovala, med en pinne eller handtag fäst i mitten. Detta gör dem lätta att hålla, dela och transportera, samt ett roligt tillbehör för både barn och vuxna.

Textur: Klubbor har en jämn och hård konsistens, vilket ger en tillfredsställande crunch och varaktig smak. De kan också tuggas eller slickas, beroende på personliga preferenser och tålamod.

Smak: Klubbor finns i många smaker, allt från klassiska favoriter som körsbär, vindruvor och citron till mer exotiska alternativ som blå hallon, sockervadd och surt äpple. Du kan välja de smaker som matchar ditt varumärke eller evenemangstema, eller erbjuda en variation som passar alla.

Personalisering: Klubbor kan anpassas med din logotyp, meddelande eller konstverk, med hjälp av olika trycktekniker som direktavtryck, etikett eller omslag. Du kan också välja de färger och typsnitt som återspeglar din stil och röst.

Typer av klubbor med tryck

Det finns flera typer av klubbor med tryck som du kan välja mellan, beroende på dina behov och preferenser. Här är några exempel:

Standard Lollipops: Dessa är den vanligaste typen av klubbor, vanligtvis cirka 1-2 tum i diameter och 4-6 tum i längd. De finns i olika smaker och färger, och kan tryckas med en logotyp eller meddelande på omslaget eller själva godiset.

Jätteklubbor: Dessa är större klubbor, ofta mer än 3 tum i diameter och 8-12 tum långa. De gör ett djärvt uttalande och kan vara en rolig present eller dekoration för speciella tillfällen. De kan också skrivas ut med en anpassad etikett eller tagg.