Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Ljus & Lyktor

Ljus & Lyktor

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Ljus och lyktor - Skapa en magisk stämning

Ljus och lyktor är produkter som alltid går hem, oavsett om det handlar om en företagsgåva eller en present till en vän. På Voky hittar du ett stort sortiment av ljus och lyktor från det kända varumärket Rituals. Dessa produkter är perfekta för att skapa en magisk stämning på kontoret, i hemmet eller på event. Här är allt du behöver veta om våra produkter och hur du kan använda dem.

Rituals - För en lyxig känsla

Rituals är ett välkänt varumärke som är känt för sina lyxiga produkter. Deras ljus och lyktor är inget undantag. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och är designade för att skapa en avslappnande och lugnande atmosfär. Vårt sortiment innehåller allt från doftljus till lyktor och är perfekt för alla tillfällen.

Doftljus - För en härlig doftupplevelse

Doftljus är en av våra mest populära produkter. De är perfekta för att skapa en härlig doftupplevelse på kontoret eller hemma. Våra doftljus kommer i olika dofter, som exempelvis Lotus och Jasmijn. De är tillverkade av högkvalitativ sojavax och brinner länge. Ljusen kommer i en elegant förpackning som är perfekt för att ge bort som en present.

Hemliga tips för att använda ljus och lyktor

Det finns många sätt att använda ljus och lyktor på för att skapa en unik atmosfär. Här är några av våra hemliga tips:

  • Placera ljusen i en vacker ljusstake för att skapa en elegant och sofistikerad stämning.
  • Använd doftljus för att skapa en härlig doftupplevelse. Placera ljusen på strategiska platser för att sprida doften i rummet.
  • Placera lyktor på bordet eller fönsterbrädan för att skapa en romantisk och avslappnad atmosfär.
  • Kombinera olika ljus och lyktor för att skapa en unik stämning. Blanda olika dofter och former för att skapa en spännande mix.