Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Tablettaskar

Tablettaskar med egen logga

Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 6,95 kr
Från 7,00 kr

Tablettaskar med eget tryck

Tablettaskar är något många har väldigt fina minnen av. Därför är det en grym profilprodukt att dela med sig av till anställda, kunder eller vänner. Med ditt eget tryck kan du bjuda dina mottagare på en riktig nostalgiresa. Tack vare att vi erbjuder 10+ smaker så kan du med enkelhet välja det som passar just dig bäst. Precis som resten av våra profilprodukter är även våra tablettaskar helt anpassade för att ditt tryck ska bli så snyggt som möjligt. Vi granskar alltid produkten digitalt innan den går till tryck så du kan räkna med exakt den produkt du önskar. 

Smak av skittles, chokladlinser, lakritspinnar och mycket mer!

För den ultimata nostalgiresan så har vi ett utbud med över tio olika smaker. Förutom alla klassiska fruktsmaker, som skogsbärstoppar och fruktoppar, har vi också mer unika smaker så som Skittles och lakritspinnar. Oavsett vilka dina tänkta mottagare är så finns det något som passar. 

Tablettaskar retro – Res tillbaka i tiden

De allra flesta har fina minnen av barndomen och alla de tablettaskar retro som fanns under förr. Med våra tablettaskar får du en chans att resa tillbaka i tiden. När du dessutom kan kombinera det med din egen logga så blir det dubbel njutning. 

En billig men effektiv marknadsföringsstrategi

Ibland har man inte råd eller lust att investera stort i profilprodukter och då kan tablettaskar vara ett bra alternativ. Att beställa och dela ut några tablettaskar retro behöver inte kosta mer än tio kronor. Exakta summa beror på hur stor beställning du gör. Dela ut bland din personal, dela ut på mässa eller vad som helst. Det uppskattas alltid. Skulle det uppstå några frågor eller om du vill ha en privat offert är det bara att kontakta oss.