Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Heminredning

Heminredning

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 1 129 kr
Från 179 kr
Från 2 719 kr
Från 1 659 kr
Från 709 kr
Från 479 kr
Från 4 719 kr
Från 589 kr
Från 2 129 kr

Fina vaser, skålar och lyktor - en elegant företagsgåva

Letar du efter en unik och minnesvärd företagsgåva till dina anställda? Tänk utanför boxen och ge dem något som verkligen kommer att lysa upp deras hem och kontor - heminredningsprodukter från Voky! Vi erbjuder ett stort utbud av eleganta och moderna produkter som passar alla stilar och behov.

Med vårt sortiment av heminredningsprodukter kan dina anställda ge sina hem och kontor en personlig touch samtidigt som de får en gåva som de verkligen kommer att uppskatta. Oavsett om de behöver en ny kudde, ett mjukt och varmt pläd eller en snygg vas att placera blommor i, så har vi produkterna som kommer att göra deras dag.

Piffa upp kontoret med snygga heminredningsdetaljer

Våra heminredningsprodukter är också perfekta för företagsevenemang eller att ha på kontoret. Skapa en unik och välkomnande atmosfär genom att dekorera konferensrummet med några av våra snygga kuddar eller placera en av våra eleganta ljusstakar på receptionsdiskarna för att skapa en avslappnande och lugnande atmosfär.

Med vårt stora sortiment av heminredningsprodukter kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta företagsgåvan som passar dina anställdas stil och personlighet. Vi har allt från moderna till klassiska möbler, lampor, tavlor och andra dekorativa föremål som kommer att göra deras hem och kontor ännu mer inbjudande.

Så vad väntar du på? Ge dina anställda en företagsgåva de verkligen kommer att uppskatta med vårt utbud av heminredningsprodukter från Voky!

Skapa ditt eget gåvo-kit!

Gåvor Köksredskap Filtar Knivar