Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Glas

Glas

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Glas till företag och organisationer

Välkommen till Voky's glaskategori, där vi erbjuder ett brett utbud av glasprodukter som passar perfekt för hemmet, kontoret eller som gåva till anställda. Vi är glada över att kunna erbjuda högkvalitativa och stilfulla glasprodukter som passar för alla tillfällen och användningsområden.

Dricksglas, vattenglas och vinglas - vi har allt!

I denna kategori hittar du allt från klassiska glas som passar perfekt för vardagsbruk, till mer lyxiga alternativ som ger en touch av elegans till ditt bord. Vårt sortiment inkluderar allt från enkla vattenglas och vinglas till muggar och karaffer.

För företagskunder som vill ge sina anställda en present som kommer att användas och uppskattas, är våra glasprodukter ett perfekt val. Tänk dig att ge bort ett vackert vinglas med företagets logotyp ingraverad på det, eller ett elegant whiskeyglas med en personlig hälsning ingraverad. Det är en present som kommer att uppskattas och användas under många år framöver.

Men våra glasprodukter är inte bara lämpliga för företagsgåvor, de passar även perfekt för kontoret. Tänk dig att ha en uppsättning stilfulla glas på ditt kontor för att bjuda in kunder och affärspartner på en drink eller för att servera vatten och andra drycker under möten. Det ger en professionell och välkomnande atmosfär till kontoret och visar att du är seriös om ditt företag.

När det gäller att välja glas är det viktigt att tänka på funktion och stil. För vardagsbruk kan du välja enkla glas som är lätta att använda och rengöra, medan för mer formella tillfällen kan du välja mer eleganta glas med utsökt design och detaljer.

Vårt sortiment av glasprodukter inkluderar också specialglas som är designade för specifika drycker. Till exempel är whiskeyglasen formade för att förhöja smaken och doften av whiskey, medan vinglasen är formade för att frigöra smaker och aromer av vinet på bästa sätt. Detta gör att varje dryck kan njutas på sitt allra bästa sätt.

Vi förstår vikten av att ha högkvalitativa och hållbara glasprodukter som är både praktiska och stilfulla. Därför har vi noga valt ut varje produkt i vår glaskategori för att säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vi erbjuder glasprodukter tillverkade av högkvalitativt glas som är tåligt nog att användas dag efter dag utan att förlora sin klarhet och elegans.

Slutligen är det viktigt att tänka på hur du ska ta hand om dina glasprodukter för att förlänga deras livslängd. Detta inkluderar att undvika överfyllning av glasen, undvika att använda slipande rengöringsmedel som kan repa glaset