Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hälsa & Hygien Cerat Hygien Munskydd Pilleraskar Plåster Skönhet Stressbollar Vetekudde
Plåster

Plåster

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Plåster med tryck

Har du någonsin känt dig sårad av en kund som inte uppskattade din produkt eller tjänst? Eller kanske av din chef som inte förstår hur fantastisk du är på ditt jobb? Då är det dags att linda om såret med Voky's plåster med tryck!

Vi på Voky vet att det är viktigt att ta hand om både din fysiska och mentala hälsa, och det är där våra plåster kommer in i bilden. Med tryck på plåstret kan du visa upp ditt företagsnamn eller logotyp samtidigt som du skyddar din skada.

Våra plåster finns i olika storlekar och former för att passa alla dina behov. Och du behöver inte oroa dig för att de ska trilla av, våra plåster sitter säkert på plats tills du tar bort dem.

Behöver man plåster så är det ju akut! Därför, för att du enklare ska hitta det du söker har vi sammanställt en lista med de vanligaste sökorden och sökordsfraserna nedan:

  • Plåster med tryck
  • Tryckta plåster
  • Företagsplåster
  • Skräddarsydda plåster
  • Reklamplåster
  • Plåster med eget tryck

Så sluta tänka på såret och börja tänka på hur du kan marknadsföra ditt företag med hjälp av Voky's plåster med tryck. Beställ idag och känn hur ditt företag får ett lyft!