Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Skjortor

Skjortor med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Skjortor

Stor eller liten, man eller kvinna – skjorta är ett klädesplagg som alltid kommer till användning. Tryck din egen företagslogga på några av alla våra snygga produkter och dina kunder kommer minnas dig för alltid. Väljer man att beställa skjortor med tryck hos oss får du inte bara ett snyggt klädesplagg, utan du öppnar också upp dörren för marknadsföring som sker organiskt.

Skjortor med tryck är ett sätt för ditt varumärke att synas

Att synas är något av det viktigaste för att lyckas i dagens företagsklimat. Vägen till att bygga ett etablerat varumärke är lång och det finns många vägar att gå. Skjortor med tryck och profilprodukter i allmänhet är ett av dem. Med hjälp av oss på Voky kan du på ett smidigt och diskret sätt få ditt företag att synas i mängder av sammanhang. Framförallt i sammanhang direkt knutna till jobbet, men med en snygg produkt kan du också synas i ditt och mottagarnas privatliv. 

Fungerar både som reklamgåva och personalgåva

Skjortor med tryck uppskattas av de absolut flesta och fungerar bra både som reklamgåva och personalgåva. Vill man bjuda på något lite mer high-end än den klassiska koppen eller pennan så är skjortor ett bra alternativ. Väljer man att ge ut denna produkt som gåva kan det vara en bra idé att välja något mer avskalat som passar de flesta oavsett stil. Alltid med ditt varumärkes tryck, såklart. 

Vi har skjortor i över 250 modeller 

För att alla ska kunna hitta det som passar just dem har vi ett utbud med över 250 modeller. Oavsett vad du eller dina mottagare har för stil kan ni hitta något som passar. Dessutom har vi skjortor i allt från X-Small till 3XL, och skjortor till både barn och vuxna. Allt för att vi på Voky vill att alla ska kunna njuta av snygga kläder med din snygga logga.