Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Skyddsutrustning Andningsskydd Fallskydd Första hjälpen Huvudskydd Hygien Hörselskydd Knäskydd Ögonskydd
Skyddsutrustning

Skyddsutrustning

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Skyddsutrustning med tryck

Voky erbjuder ett brett sortiment av skyddsutrustning med tryck för företag inom både privata sektorn, offentlig sektor och industrier. Vi är specialister på att trycka företagslogotyper på skyddsutrustning och vi tror att det kan göra skillnad för ditt företag. Vi vet att skyddsutrustning kan kännas tråkig och stereotyp, men det behöver inte vara så. Genom att skapa personliga och unika tryck på skyddsutrustningen kan man öka engagemanget och medvetenheten hos de anställda. Skyddsutrustning är viktig och nödvändig, men det behöver inte vara tråkigt!

Vi erbjuder en mängd olika skyddsutrustningar, inklusive andningsskydd, fallskydd, hjälmar, hörselskydd, första hjälpen och knäskydd. Varje kategori har sina egna unika fördelar, och vi hjälper dig gärna att hitta den skyddsutrustning som passar just dina behov. Vi har också möjlighet att trycka ditt företagslogotyp på varje produkt, vilket gör att din personal alltid bär med sig ditt varumärke.

Andningsskydd

Viktiga för att skydda dina anställda mot damm, gaser och andra farliga partiklar i luften. Våra andningsskydd är lätta att använda och har hög prestanda, och vi har olika typer av andningsskydd för att passa alla behov.

Fallskydd

Nödvändighet inom många branscher, särskilt inom bygg- och konstruktionsindustrin. Vi erbjuder fallskydd som är robusta och lätta att använda, med olika längder och vikter för att passa just dina behov.

Hjälmar

Hjälmar är en annan viktig del av skyddsutrustningen. Vi har hjälmar för alla branscher och situationer, inklusive byggarbetsplatser, industri, sport och fritid. Våra hjälmar är lätta att justera och har en bekväm passform, vilket gör att de kan användas under långa perioder utan att orsaka obehag.

Hörselskydd

Hörselskydd är viktiga för att skydda hörseln mot höga ljudnivåer på arbetsplatsen. Vi erbjuder olika typer av hörselskydd, inklusive öronproppar och hörselkåpor, som är enkla att använda och bekväma att bära.

Första hjälpen-kit

Första hjälpen-kit är en nödvändighet på alla arbetsplatser, oavsett bransch. Vi erbjuder första hjälpen-kit i olika storlekar och utrustade med allt som behövs för att ge snabb och effektiv första hjälpen.