Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Brassestolar

Brassestol med eget tryck

Färger:
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 589 kr
Från 207,10 kr

Rejäl brassestol i trä

En rejäl brassestol i trä kombinerar klassisk design med robust funktionalitet, perfekt för att njuta av livet utomhus. Denna typ av stol är tillverkad med hållbarhet i åtanke, med en stadig träkonstruktion som tål både tidens tand och väderens makter. Den bekväma sittningen och den stilrena utformningen gör den till ett utmärkt val för allt från avkopplande stunder i trädgården till sociala tillställningar på terrassen.

Svart brassestol med nackkudde

En svart brassestol med nackkudde är den ultimata följeslagaren för avkoppling i stil. Den eleganta svarta finishen ger en sofistikerad touch till din utomhusinredning, medan den integrerade nackkudden erbjuder överlägsen komfort för långa, lata dagar i solen. Denna stol är designad för att erbjuda både stöd och stil, och är perfekt för allt från balkongen till stranden.

Varför heter det brassestol?

Brassestolen har sitt ursprung i Brasilien, därav namnet "brassestol". Traditionellt är det en låg, hopfällbar stol som ofta används på stränder och vid camping. Dess design och konstruktion är avsedd för enkel transport och bekvämlighet, vilket gör den populär bland de som önskar en avslappnad sittplats utomhus. Namnet har kommit att associeras med denna typ av stol på många platser runt om i världen, och den har blivit synonym med lata dagar i solen, oavsett om det är på stranden, i trädgården eller under en campingtur.

Fin brassestol för olika tillfällen

Upptäck den fina brassestolen, en mångsidig sittlösning för alla tillfällen. Perfekt för stranddagar, trädgårdshäng eller campingäventyr. Dess eleganta design och bekväma konstruktion garanterar stil och avkoppling var du än väljer att slå dig ner.

Ihopfällbar snygg solstol i trä

En ihopfällbar solstol i trä är det perfekta valet för stilmedvetna som uppskattar både design och funktionalitet. Dess eleganta träkonstruktion ger en naturlig och sofistikerad känsla, medan dess ihopfällbara design gör den praktisk för förvaring och transport. Denna solstol erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil, och är idealisk för att njuta av soliga dagar i trädgården, på stranden eller på balkongen.

Köp brassestolar med eget tryck hos Voky

Ge dina utomhustillställningar en personlig touch med brassestolar med eget tryck från Voky. Perfekta för företagsevent, giveaways eller personlig användning. Anpassa dem med din logotyp eller design för att skapa ett unikt och minnesvärt intryck. Välj Voky för brassestolar som kombinerar stil, komfort och personlig prägel. Beställ idag och transformera ditt utrymme!