Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Godis & Livsmedel Choklad Förpackat Godis Kakor & Bakverk Karameller Klubbor Matgåvor Mint Naturgodis Påskgodis Tablettaskar Profilerad Dryck
Profilerad Dryck

Dryck med tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Profilerad dryck med eget tryck

Letar du efter ett unikt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke? Leta inte längre än våra specialdesignade flaskdrycker! Oavsett om du vill imponera på ett företagsevent, sätta en speciell touch till din restaurang eller bar, eller helt enkelt vill erbjuda dina kunder en uppfriskande dryck med ditt eget varumärke, är våra drinkar på flaska det perfekta valet.

Profilerad dryck för alla tillfällen

Våra drycker på flaska finns i ett brett utbud av alternativ, inklusive stilla och bubbligt vatten, lemonad, iste och mer. Oavsett vilken typ av dryck du väljer kan du vara säker på att den kommer att göras med högkvalitativa ingredienser och buteljeras till perfektion.

Skapa ett bestående intryck med specialdesignade etiketter

En av de bästa sakerna med våra drycker på flaska är möjligheten att designa din egen etikett. Det betyder att du kan lägga till din företagslogotyp, konstverk eller meddelande i flaskan, vilket skapar ett bestående intryck på dina kunder. Oavsett om du delar ut gratisprover eller säljer dem som en del av din produktlinje, är specialdesignade drycker på flaska ett bra sätt att lämna ett bestående intryck.

Perfekt för ett brett utbud av evenemang och lokaler

Våra specialdesignade flaskdrycker är perfekta för ett brett utbud av evenemang och arenor, inklusive:

  • Företagsevent och mässor
  • Festivaler och mässor
  • Restauranger, barer och kaféer
  • Hotell och resorts
  • Sportevenemang och turneringar
  • Bröllop och andra speciella tillfällen


Oavsett om du vill erbjuda dina kunder en uppfriskande dryck eller vill skapa en unik marknadsföringsmöjlighet är våra specialdesignade flaskdrycker det perfekta valet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och tjänster, och börja skapa dina egna specialdesignade flaskdrycker!