Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Grytlappar & grytvantar

Grytlappar & grytvantar

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Grytlappar & grytvantar med tryck

Grytlappar och grytvantar är ofta underskattade i köket, men det är faktiskt ett av de viktigaste verktygen för att skydda händerna mot heta grytor och kastruller. Det finns inget värre än att bränna fingrarna när man försöker ta ut en nygräddad paj ur ugnen eller lyfta en het stekpanna från spisen. Men med rätt grytlappar eller grytvantar kan man undvika detta problem och samtidigt ha lite roligt i köket.

Vid Voky har vi ett stort urval av grytlappar och grytvantar i olika färger, mönster och material. Vårt sortiment omfattar allt från klassiska grytlappar i bomull till mer moderna grytvantar i silikon. Och det bästa av allt är att alla våra grytlappar och grytvantar kan anpassas efter dina önskemål med tryck eller brodyr, vilket gör dem till den perfekta gåvan till anställda eller som en del av företagets köksutrustning.

Bomullsgrytlappar och grytvantar är de mest traditionella alternativen och passar utmärkt för hemmakocken som gillar enkelhet och bekvämlighet. Bomull är ett naturligt material som är lätt att tvätta och torka, vilket gör det till ett praktiskt val för köket. Våra bomullsgrytlappar och grytvantar finns i olika färger och mönster, från enkla enfärgade varianter till mer livfulla och lekfulla mönster. Med tryck eller brodyr kan du enkelt lägga till företagets logotyp eller slogan för att göra dem till en personlig och unik gåva.

Designa din egen grytvante eller grytlapp!

Men det är inte bara funktionaliteten som gör våra grytlappar och grytvantar till en fantastisk gåva för företag. De är också ett roligt och praktiskt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att lägga till företagets logotyp eller slogan på grytlappar och grytvantar, kan du öka varumärkesmedvetenheten och samtidigt ge en användbar gåva till dina anställda eller kunder.

Och när du köper från Voky kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och hållbarhet. Vi använder oss av de bästa materialen och trycktekniken för att säkerställa att ditt tryck kommer att se fantastiskt ut och hålla sig vackert i många år framöver.

Så sluta med tråkiga och enkla grytlappar och grytvantar och uppgradera till våra roliga och unika alternativ med tryck. Ge köket en personlig touch och håll dig säker samtidigt. Beställ nu och bli imponerad av vårt utbud och kundservice!