Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kläder Accessoarer Barnkläder Byxor Förkläden Halsdukar Handskar & Vantar Hattar Jackor Kavaj Kepsar Kjol Klänningar Kockkläder Linnen Morgonrockar Förädling Mössor Overaller Pannband Pikétröjor Regnkläder Shorts Skjortor Skor Sportkläder Strumpor Svettband Tröjor T-shirt Underkläder & Underställ Västar
Halsdukar

Halsduk med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Halsdukar

Under flera månader om året är halsdukar mer eller mindre en nödvändighet. Hos oss på Voky hittar ni allt från sporthalsdukar till lyxhalsdukar i cashmere. Och det bästa av allt? Vi trycker dem med din företagslogo, klubbmärke eller annat budskap. Då förvandlas det som annars hade varit basic till något helt unik. Alla produkter är anpassade för att tryckas på och vi granskar alltid produkten digitalt innan vi börjar produktionen. Tack vare det kan vi garantera att din logga passar alldeles perfekt på plagget innan du får det levererat. Oavsett vilken budget du och ditt företag har så finns det något för dig. 

Halsdukar med tryck – perfekt som reklamgåva

Halsdukar med tryck är inte bara perfekt för dig, dina vänner och personal att bära. Dessa halsdukar är också perfekta som reklamgåvor. Dela ut dem till din närmsta kunder, eller varför inte när företaget är på mässa? På så sätt kan du med liten budget marknadsföra dig och ditt företag. Något personligt uppskattas alltid. Nöjda kunder kommer sedan med glädje stoltsera med din företagslogga. 

One-size-fits-all

Det bästa av allt är att halsduk är ett plagg som passar alla. Med de allra flesta klädesplagg behöver du tänka på storlekar och passform, men det problemet finns inte här. Våra halsdukar med tryck passar all din personal, vänner, kunder och så vidare. Tack vare detta vet du att allt du beställer kommer att komma till användning och du slipper stå där med storlekar du inte vet var du ska göra av. 

Stärk samhörigheten

Ingenting är viktigare på en arbetsplats eller inom en förening som samhörighet. Att alla känner att de är en del av ett större kollektiv är A och O för att samarbetet ska fungera er emellan. Med våra profilkläder kan ni tillsammans visa upp med stolthet att ni är en del av just ert företag och kollektiv.