Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Print

OM OSS

Trycksaker & print

Vi expanderar och kan med glädje meddela att vi nu har möjlighet att erbjuda dig en utökad branding-service. Förutom riktigt bra merch kan vi även bistå med visitkort, foldrar, affischer, flygblad och mycket mer inom tryck.

Vad är skillanden mellan trycksaker och profilprodukter?

Det är fullt legitim fråga som vi får ganska ofta. Både trycksaker och profilprodukter innebär ju brandade produkter. Däremot krävs det helt olika kunskaper vad gäller att kunna trycka på en fysisk produkt eller pappersprodukter (som trycksaker också kallas). Olika maskiner, material och tryckfärger gör att dessa ofta separeras och pratas om som två olika verksamheter. Det är därför vi är extra stolta över att kunna presentera vår helhetslösning som nu innehåller trycksaker.

TA HJÄLP AV OSS

Proffsen du letar efter.

Ibland är det svårt att veta vilken produkt man ska välja, hur man kan trycka eller vad man ska trycka på sin produkt. Då har vi kompetensen du letar efter. Med lång erfarenhet inom trycksaker och print kan våra medarbetare garantera service på högsta nivå. 

Vi hjälper dig från vision till verklighet!

Kontakta oss

Våra medarbetare kan hjälpa dig med bra lösningar och arbetet från designförslag till tryckfärdigt material