Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Tumstockar

Tumstockar med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Tumstock Färg 2 m
Voky Rekommenderar

Tumstock tricks – lär dig mäta vinklar och mer

Att upptäcka de hemliga tricksen med en tumstock kan revolutionera sättet du närmar dig alla dina DIY-projekt och professionella uppgifter. Vi förstår vikten av precision och effektivitet, vare sig det gäller en enkel hemmareparation eller mer avancerade byggprojekt. Med våra insikter och produkter kan du enkelt bemästra konsten att mäta vinklar och längder, och därmed höja din hantverksskicklighet till nya höjder.

Våra tumstockar är inte bara verktyg för att mäta raka längder; de är designade för att ge dig mångsidigheten att utforska och tillämpa hemliga mättips som gör dig till en mätexpert. Från att enkelt mäta vinklar med hjälp av tumstockens unika låsfunktion till att utföra komplexa beräkningar för cirkulära objekt, våra tumstockar erbjuder en precision och användarvänlighet som är oumbärlig för varje projekt.

Använda tumstock för exakta vinkelmätningar

Upptäck hur en tumstock kan bli ditt bästa verktyg för exakta vinkelmätningar. Lär dig enkla metoder för att mäta och överföra vinklar direkt på arbetsytan, vilket är idealiskt för både hantverksprojekt och professionell användning. Med rätt teknik blir din tumstock ett mångsidigt och ovärderligt verktyg i verktygslådan.

Välj rätt tumstock – plast & metall

Ska du välja en tumstock i plast eller metall? Vi jämför materialen för att hjälpa dig hitta det bästa valet för dina behov, vare sig det gäller hållbarhet eller flexibilitet.

Designa din egen tumstock med namn och tryck

Gör din tumstock personlig! Lär dig hur du kan designa en tumstock med ditt namn och eget tryck. Perfekt för företag eller som en unik present till en hantverksentusiast. 

Köp tumstockar med eget tryck hos Voky

Vad är egentligen viktigare än att mäta framgång? Svaret är: ingenting! Och det är därför vi presenterar tumstockar med tryck - det ultimata verktyget för att mäta upp allt du behöver. Från att mäta upp dina prestationer på jobbet till att mäta upp ditt nästa DIY-projekt - med en tumstock med tryck i handen finns inget som kan stoppa dig!

Men det här är inte vilken tumstock som helst. Nej, våra tumstockar är specialdesignade för att vara lika kaxiga som du. Med en mängd olika färger och tryckalternativ att välja mellan kan du anpassa din tumstock precis efter dina behov och personlighet.

Och om du tror att en tumstock bara är till för att mäta längder, då har du fel! Våra tumstockar med tryck är fullpackade med funktioner som du inte ens visste att du behövde. Inklusive integrerade vattenpass, blyertspennor och mycket mer!

Och som om inte det vore nog, så är våra tumstockar med tryck också ett utmärkt marknadsföringsverktyg för ditt företag. Med ditt företagsnamn och logo tryckt på din tumstock, kan du sprida ditt varumärke på ett smart och praktiskt sätt.

Så vad väntar du på? Ta kontroll över din mätning av framgång med en kaxig och rolig tumstock med tryck från oss!