Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Sport & Fritid Bilprodukter Brassestolar Cykel Ficklampor Golfprodukter Handdukar Outdoor Resetillbehör Sittunderlag Solglasögon Termosflaskor Tofflor Träning Vattenflaskor Multiverktyg Tumstockar
Tumstockar

Tumstockar

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Tumstock Färg 2 m
Voky Rekommenderar

Tumstockar med tryck - för dig som mäter framgången!

Vad är egentligen viktigare än att mäta framgång? Svaret är: ingenting! Och det är därför vi presenterar tumstockar med tryck - det ultimata verktyget för att mäta upp allt du behöver. Från att mäta upp dina prestationer på jobbet till att mäta upp ditt nästa DIY-projekt - med en tumstock med tryck i handen finns inget som kan stoppa dig!

Men det här är inte vilken tumstock som helst. Nej, våra tumstockar är specialdesignade för att vara lika kaxiga som du. Med en mängd olika färger och tryckalternativ att välja mellan kan du anpassa din tumstock precis efter dina behov och personlighet.

Och om du tror att en tumstock bara är till för att mäta längder, då har du fel! Våra tumstockar med tryck är fullpackade med funktioner som du inte ens visste att du behövde. Inklusive integrerade vattenpass, blyertspennor och mycket mer!

Och som om inte det vore nog, så är våra tumstockar med tryck också ett utmärkt marknadsföringsverktyg för ditt företag. Med ditt företagsnamn och logo tryckt på din tumstock, kan du sprida ditt varumärke på ett smart och praktiskt sätt.

Så vad väntar du på? Ta kontroll över din mätning av framgång med en kaxig och rolig tumstock med tryck från oss!