Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Banderoller Beachflaggor Dekaler & Klistermärken Dukar Expo Festivalband Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Satin & Ordensband Servetter Tält Öronproppar
Öronproppar

Öronproppar

Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 6,60 kr

Öronproppar med tryck

Välkommen till Vokys urval av tryckta öronproppar! Vi erbjuder högkvalitativa öronproppar som kan anpassas med din logotyp eller design. Dessa tryckta öronproppar är perfekta för företag som vill marknadsföra sitt varumärke, eller för de som behöver hörselskydd med en personlig touch.

Öronproppar för evenemang och konserter

Våra tryckta öronproppar är ett utmärkt alternativ för konserter, festivaler och andra högljudda evenemang. De kan hjälpa till att minska risken för hörselskador samtidigt som de låter dina kunder njuta av musiken. Med din logotyp eller design på öronpropparna kommer ditt varumärke att vara synligt för alla runt omkring.

För en lugnare arbetsplatser

Många arbetsplatser har högljudda maskiner eller utrustning som kan orsaka hörselskador över tid. Tryckta öronproppar med din företagslogotyp eller design kan hjälpa till att skydda dina anställda samtidigt som du marknadsför ditt varumärke. De kan också vara ett bra komplement till anställdas välkomstpaket eller andra företagsprodukter.

Alla förtjänar en skönare resa - öronproppar med tryck

Öronproppar med tryck är ett måste för frekventa resenärer. De kan hjälpa till att blockera buller på flygplan, tåg och bussar, vilket gör det lättare att vila eller arbeta under långa resor. Plus, med din logotyp eller design på öronpropparna kommer ditt varumärke att vara synligt för andra resenärer.

Verksam inom Sport och fitness? Vi har öronpropparna för dig!

Våra öronproppar med tryck är ett utmärkt alternativ för sport- och fitnessevenemang. De kan hjälpa till att minska vindbrus under utomhusaktiviteter som cykling eller löpning, eller skydda öronen från vatten under simning. Med din logotyp eller design på öronpropparna kan du marknadsföra ditt varumärke samtidigt som du stödjer en hälsosam livsstil.

På Voky erbjuder vi ett urval av tryckta öronproppar för att passa dina behov. Våra öronproppar är tillverkade av högkvalitativa material, vilket säkerställer maximal komfort och skydd. Dessutom säkerställer vår tryckprocess att din logotyp eller design kommer att se snygg ut och hålla länge.

Oavsett om du är värd för ett event, letar efter presenter till anställda eller bara vill marknadsföra ditt varumärke, är Vokys tryckta öronproppar ett utmärkt val. Kontakta oss idag för att veta mer eller göra en beställning.