Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Paraplyer Kompaktparaplyer Standardparaplyer Stora Paraplyer
Stora Paraplyer

Stora Paraplyer

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Stora paraplyer med tryck

Håll dig torr och marknadsför ditt varumärke med våra stora paraplyer med tryck! Dessa paraplyer är perfekta för företag och organisationer som vill göra ett stort genomslag med sina marknadsföringskampanjer. Oavsett om du går på en mässa, sponsrar ett sportevenemang eller helt enkelt ger bort gåvor till dina anställda och kunder, kommer våra stora paraplyer med din logotyp eller budskap att hjälpa dig att sticka ut och bli ihågkommen.

Vad gör stora paraplyer så unika?

Stora paraplyer är designade för att ge gott om täckning för en eller flera personer, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter som golf, vandring, camping eller titta på en match. De har vanligtvis en diameter på minst 60 tum och en robust ram gjord av metall eller glasfiber, vilket gör att de tål starka vindar och regn. Stora paraplyer finns också i en mängd olika former, inklusive traditionella runda, fyrkantiga och till och med kupoler, och kan anpassas med olika färger, mönster och material.

Varför välja stora paraplyer med tryck för din marknadsföring?

Stora paraplyer med tryck erbjuder många fördelar för företag och organisationer som vill öka sin varumärkesmedvetenhet och räckvidd. Här är några anledningar till varför du bör överväga att lägga till dem i din marknadsföringsmix:

Hög synlighet: Stora paraplyer med din logotyp eller budskap kommer att fånga människors uppmärksamhet på avstånd, särskilt i trånga eller utomhusmiljöer där andra annonseringsmetoder kan vara mindre effektiva.

Hållbar: Paraplyer är praktiska föremål som folk använder regelbundet, så ditt varumärke kommer att vara synligt för mottagaren och andra under lång tid. Stora paraplyer är också hållbara och tål flera användningsområden, vilket gör att din investering lönar sig i längden.

Kostnadseffektivt: Stora paraplyer med tryck är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke, särskilt jämfört med andra former av reklam som skyltar, tv-annonser eller onlineannonser. Du kan beställa dem i bulk och distribuera dem till din målgrupp, vilket kommer att öka din räckvidd och exponering.

Uppskattat: Paraplyer är användbara föremål som människor uppskattar, särskilt under regniga eller soliga dagar. Genom att ge bort stora paraplyer med din logotyp eller budskap ger du värde till dina kunder eller anställda och visar att du bryr dig om deras välmående.

Typer av stora paraplyer med tryck

I vår butik erbjuder vi ett brett utbud av stora paraplyer med tryck för att passa olika behov och preferenser. Här är några av de typer som du kan välja mellan:

Golfparaplyer: Dessa stora paraplyer är designade för golfare och har ett böjt handtag och en spetsig spets att sticka i marken. De är vanligtvis gjorda av nylon eller polyester och har en vindtät ram som tål kraftiga vindbyar.

Uteplatsparaplyer: Dessa stora paraplyer är designade för utomhusbruk på uteplatser, däck eller poolområden. De är vanligtvis gjorda av canvas eller akryl och har ett vev- eller remskissystem för enkel öppning och stängning.

Strandparasoller: Dessa stora paraplyer är designade för strandbesökare och har en lutningsmekanism för att justera vinkeln på skuggan. De är vanligtvis gjorda av polyester eller bomull och har en spetsig spets att sticka i sanden.

Marknadsparaplyer: Dessa stora paraplyer är designade för kommersiellt bruk på utomhusmarknader, restauranger eller kaféer. De är vanligtvis gjorda av akryl eller polyester och har en ventilerad kapell för att tillåta luft att strömma igenom och förhindra att vända i vinden.

Beställ dina stora paraplyer med tryck idag!

Oavsett om du behöver stora paraplyer för ett reklamevenemang, en företagspresent eller personligt bruk har vi den perfekta lösningen för dig. Våra stora paraplyer med tryck är anpassningsbara med din logotyp, meddelande eller konstverk och finns i en mängd olika färger och stilar. Vi erbjuder även snabba handläggningstider, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice.