Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Paraplyer Kompaktparaplyer Standardparaplyer Stora Paraplyer
Paraplyer

Paraply med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Paraplyer med tryck: Visa upp ditt varumärke i alla väder

Paraplyer är inte bara ett praktiskt tillbehör för att skydda dig från regnet, utan de är också en bra reklamprodukt. Med paraplyer med tryck kan du visa upp ditt varumärke i alla väder och skapa extra synlighet för ditt företag.

Varför välja paraplyer med tryck?

Tryckta paraplyer är ett långvarigt och uppskattat marknadsföringsverktyg. De är användbara för alla som vill hålla sig torra i regnet eller skydda sig från solen. Genom att lägga till ditt företags logotyp, meddelande eller varumärke till ett paraply kan du skapa en mobil skylt som når en bred publik.

Dessutom är paraplyer med tryck kostnadseffektiva. De kan användas flera gånger och kan hålla i flera år. De är också ett miljövänligt alternativ jämfört med engångsreklammaterial som flygblad eller broschyrer.

Funktion, mode och marknadsföring - få allt i ett med tryckta paraplyer

Paraplyer är inte bara ett funktionellt föremål, utan de har också en mode- och stilaspekt. De finns i många olika utföranden, storlekar och färger, vilket gör att du kan hitta ett paraply som matchar ditt varumärkes identitet. Från klassiska svarta till djärva mönster, det finns ett paraply som passar alla företags stilar.

Olika typer av paraplyer

Det finns många typer av paraplyer, alla med sina egna unika egenskaper. Några av de vanligaste typerna av paraplyer är:

Kompakta paraplyer: Dessa paraplyer är tillräckligt små för att passa i en handväska eller portfölj, vilket gör dem lätta att bära med sig.

Golfparaplyer: Dessa paraplyer är större än kompakta paraplyer och är designade för att skydda golfare från regnet.

Vindtäta paraplyer: Dessa paraplyer är designade för att tåla starka vindar, vilket gör dem idealiska för stormigt väder.

Uteplatsparaplyer: Dessa paraplyer används för att ge skugga på uteplatser eller utomhusutrymmen.

Hur man väljer rätt paraply för ditt varumärke

När du väljer ett paraply med tryck för ditt företag, överväg följande faktorer:

Storlek: Storleken på paraplyet ska matcha din målgrupp. Om du till exempel siktar på golfare kan ett större golfparaply vara mer lämpligt.

Färg: Välj en färg som matchar ditt varumärkes identitet och som sticker ut från mängden.

Design: Tänk på den övergripande designen av paraplyet, inklusive handtag, tyg och tryckområde.

Beställ ditt paraply med tryck idag!

Paraplyer med tryck är en praktisk och snygg reklamprodukt som kan bidra till att skapa extra synlighet för ditt företag. Genom att välja ett paraply som matchar ditt varumärkes identitet och målgrupp kan du skapa ett bestående intryck som kommer att hålla ditt varumärke i fokus.