Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Beachflaggor Festivalband Giveaways Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Servetter Tält Öronproppar
Mässa & Event

Mässa & Event

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda tag: (Klar)
LED Frame Double
Nyhet
Från 1 239 kr
LED Frame Single
Nyhet
Från 1 099 kr
Från 5,50 kr
Uppblåsbart Tält - 5x5 m
Nyhet
Från 12,30 kr
Uppblåsbart Tält - 5x5 m
Nyhet
Från 13,20 kr
Läppcerat ECO FSC
Nyhet
Miljömärkt
Från 135 kr

Mäss- och eventartiklar med anpassad design: Marknadsför ditt varumärke med stil

Gör ett bestående intryck på din nästa mässa eller event med vårt breda utbud av högkvalitativa och iögonfallande mäss- och eventartiklar med häftiga designmöjligheter. Från roll-ups och banners till ståbord och mer, vi erbjuder en mängd olika produkter som garanterat hjälper dig att sticka ut från mängden och göra ett bestående intryck på din målgrupp.

Anpassad design för maximal effekt

Våra mäss- och eventartiklar kommer med anpassade designalternativ som gör att du kan visa upp ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Med vårt expertdesignteam kan du välja från en rad designs, färger och layouter som kommer att komplettera ditt varumärkes identitet och skapa en sammanhållen look över alla dina marknadsföringsmaterial.

Roll-ups: Bärbar och professionell

Våra roll-ups är den perfekta bärbara lösningen för alla evenemang eller mässor. De är lätta att sätta upp och ta ner, vilket gör dem idealiska för företag på resande fot. Med våra anpassade designalternativ kan du visa upp ditt varumärke och dina produkter på ett professionellt och iögonfallande sätt, vilket gör att din monter sticker ut från konkurrenterna.

Banderoller: Stort format, hög synlighet

Våra banners är designade för att ha storformat och hög synlighet, vilket säkerställer maximal exponering för ditt varumärke. De är perfekta för både inomhus- och utomhusevenemang och finns i en mängd olika storlekar och stilar för att passa dina specifika behov. Med våra anpassade designalternativ kan du skapa en banner som är skräddarsydd för ditt varumärkes unika identitet och budskap.

Ståbord: Funktionella och snygga

Våra ståbord är inte bara funktionella, utan de sätter även en känsla av stil till ditt event eller mässmonter. De har den perfekta höjden för att visa produkter eller engagera sig med kunder, och med våra anpassade designalternativ kan du skapa ett märkesbord som perfekt representerar ditt företag.

Andra eventartiklar: Skräddarsydda efter dina behov

Vi erbjuder en rad andra evenemangsartiklar, inklusive broschyrhållare, displayer och skyltar, som alla kan anpassas med ditt varumärkes logotyp och meddelanden. Dessa produkter kan skräddarsys efter dina specifika behov och är idealiska för företag som vill göra ett bestående intryck på mässor, utställningar eller andra evenemang.

Bli uppmärksammad med anpassade mäss- och eventartiklar

Våra anpassade mäss- och eventartiklar är det perfekta sättet att visa upp ditt varumärke och dina produkter på ett professionellt och iögonfallande sätt. Oavsett om du deltar på en mässa eller är värd för ett event, är våra produkter designade för att hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna och göra ett bestående intryck på din målgrupp. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra anpassade designalternativ och hur vi kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag med stil.