Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Banderoller Beachflaggor Dekaler & Klistermärken Dukar Expo Festivalband Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Satin & Ordensband Servetter Tält Öronproppar
Servetter

Servetter

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Servetter med tryck

Välkommen till Vokys urval av tryckta servetter! Vi erbjuder högkvalitativa servetter som kan anpassas med din logotyp eller design. Dessa tryckta servetter är perfekta för företag som vill marknadsföra sitt varumärke, eller för de som behöver snygga och funktionella servetter för sina evenemang eller restaurang.

Tryckta servetter till restauranger och kaféer

Våra tryckta servetter är ett utmärkt alternativ för restauranger och kaféer som vill sätta en personlig touch till deras dukning. Med din logotyp eller design på servetterna kommer ditt varumärke att vara synligt för alla kunder samtidigt som det tillför ett snyggt och funktionellt inslag till deras matupplevelse.

Servetter med tryck för dig som ska ha företagsevent och mässor

Servetter med tryck är ett perfekt komplement till företagsevent och mässor. De kan användas för att öka din varumärkesmedvetenhet, ge din monter eller event ett professionellt utseende. Med din logotyp eller design tryckt på servetterna kan du göra ett bestående intryck på potentiella kunder och kunder.

Arrangerar du bröllop och speciella evenemang? Se hit!

Våra tryckta servetter kan lägga till en touch av elegans till alla bröllop eller speciella evenemang. De kan anpassas för att matcha temat och färgschemat för ditt evenemang, vilket ger en personlig touch till dina dukningar. Plus, med din logotyp eller design på servetterna kommer ditt varumärke att vara synligt för alla deltagare.

Skapa ett minesvärt besök på ditt hotell eller din semesterort

Servetter med tryck kan förbättra gästupplevelsen på hotell och resorter. De kan användas i gästrum, restauranger och lounger, vilket ger ett elegant och funktionellt inslag för gästerna att njuta av. Med din logotyp eller design på servetterna kan du marknadsföra ditt varumärke samtidigt som du ger en exklusiv upplevelse för dina gäster.

På Voky erbjuder vi ett urval av tryckta servetter för att passa dina behov. Våra servetter är tillverkade av högkvalitativa material, vilket säkerställer maximal uppsugningsförmåga och hållbarhet. Dessutom säkerställer vår tryckprocess att din logotyp eller design kommer att se snygg ut och hålla länge.

Oavsett om du driver en restaurang, är värd för ett evenemang eller driver ett hotell är Vokys tryckta servetter ett utmärkt val. Kontakta oss idag för att veta mer eller göra en beställning.